Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Μαΐου 2024

Αποκλειστικό : Ηχηρά ονόματα πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Μάλαμα (update)

Oπως μας ενημέρωσε έγκυρη πηγή μας  η κατάρτιση του ψηφοδελτίου προχωράει κανονικότατα. Μας έδωσε ονόματα που θα σας αποκαλύψουμε σε επόμενο άρθρο μας και μας έκανε την εξής διευκρίνηση -παρατήρηση    που ομολογουμένως  μας είχε διαφύγει και θεωρούμε ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο  στις επερχόμενες εκλογές:

Ο κ. Μάλαμας ναι μεν υπήρξε υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου Παύλου Δάγλα, ωστόσο η ρήξη στις σχέσεις του επήρθε από την πρώτη βραδιά  της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων κι ουδέποτε αποκαταστάθηκαν.

Μάλιστα ο κ. Μάλαμας παραιτήθηκε κι από την θέση του αναπληρωματικού συμβούλου με επιστολή που απέστειλε στον δήμαρχο

19/1/2023 ώρα 10:53 Φυτώριο υποψηφίων δημάρχων η παράταξη του Δάγλα!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μας , πρωτοβουλία για την δημιουργία νέας Δημοτικής Παράταξης  έχει αναλάβει ο κος Σπύρος Μάλαμας.

Ο κ. Μάλαμας βρέθηκε τα Χριστούγεννα στο Μεγανήσι όπου είχε κάποιες επαφές και συζητήσεις σχετικά με την δημιουργία παράταξης, οι συζητήσεις διευρύνθηκαν και με ετεροδημότες της Αθήνας, βρίσκονται σε καλό δρόμο κι οσονούπω μαθαίνουμε ότι θα έχουμε κι επίσημες ανακοινώσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μάλαμας έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του τ. δημάρχου Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνου και υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Μεγανησίου κ. Πάυλου Δάγλα.

Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι και δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Σπύρο. Το γεγονός της ύπαρξης πολλών υποψηφιοτήτων μας χαροποιεί ιδιαίτερα, ειδικά αυτή την εποχή που ολοένα μικραίνει ο κύκλος των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά. Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights