Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουνίου 2023

Άρχισαν οι πολιτικές “πιρουέτες”….

Για να επιτευχθεί μια πιρουέτα  στο μπαλέτο πρέπει να ισχύουν τα ακόλουθα:

Ο χορευτής να μεταφέρει το βάρος του από τη θέση plie στα δυο πόδια, σε releve (κίνηση κατά την οποία οι φτέρνες σηκώνονται από το πάτωμα) πάνω από τα δάχτυλα του ποδιού που τον στηρίζει. Ο άξονας περιστροφής πρέπει να μείνει κάθετος και το κέντρο βάρους συγκεκριμένο

Για να επιτευχθεί μια πολιτική “πιρουέτα” δανειζόμαστε το άρθρο του lefkadatoday.gr

Μπορεί η ανακοίνωση του Θοδωρή Σολδάτου να είχε ημερομηνία 30-12-2022, ωστόσο είναι γεγονός πως μια μέρα  πριν την ανακοίνωση του νέου σχήματος,  οι δυο άντρες είχαν στενή συνεργασία αφήνοντας ανοικτό νέο παράθυρο συνεργασίας, όμως στην τελική συνάντηση της  παράταξης Σολδάτου επικράτησε η άποψη Φίλιππου Σκληρού και Ευτύχη Ζουριδάκη να σταματήσει το πλαίσιο συνεργασίας με την δημοτική αρχή.

Αντίθετη άποψη εξέφρασε ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Σολδάτος ο οποίος έβλεπε θετικά και την θέση του προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου, παράλληλα με την αντιδημαρχία.

Στις διαδοχικές επαφές της παράταξης Σολδάτου,  ο αντιδήμαρχος Τάσος Γαζής εξέφρασε την βούληση του να παραμείνει αντδήμαρχος  επικαλούμενος τα πρακτικά έγκρισης Αντιδημάρχων από την δημοτική παράταξη « Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αλλάζουμε Πορεία» , τα οποία μνημονεύονται και την απόφαση του  Δημάρχου.

Το ρεπορτάζ θέλει τον δήμαρχο να βολιδοσκοπούσε  και τον δημοτικό σύμβουλο Αποστόλη  Λάζαρη ωστόσο ο ίδιος επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αρνήθηκε να μπει στο δημοτικό σχήμα.

Με περιορισμένες πλέον επιλογές ο Δήμαρχος Λευκάδας επέλεξε για το νευραλγικό πόστο της ύδρευσης και αποχέτευσης τον Χαρίλαο Σολδάτο, ενώ έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως για την  αντιδημαρχία Ελλομένου, επιλέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κοινωνία Πολιτών Κωνσταντίνος Κονιδάρης.

Μάλιστα η παράταξη του κ.  Λιβιτσάνου έβγαλε ανακοίνωση κάνοντας αναφορά ότι παραμένει πιστή στην σύμπραξη του Αυγούστου του 2019 με την παράταξη του Χαράλαμπου Καλού.

Βέβαια στην ανακοίνωση δεν γίνεται καμία αναφορά στην απόφαση της παράταξης Κοινωνία Πολιτών  στην απόφαση τους στον περασμένο Ιούνιο στο να είναι πλέον ανεξάρτητο,  διακόπτοντας τις πολιτικές σχέσεις με τον Δήμαρχο Λευκάδας.

Αυτή η κίνηση στήριξης του επικεφαλής Γιάννη Λιβιτσάνου, οφείλεται στο γεγονός πως ο ίδιος στα πλαίσια της πολιτικής διεύρυνσης που επιθυμεί βάζει γερά θεμέλια στο εξαιρετικά πιθανό σενάριο να κατέβει υποψήφιος βουλευτής και μάλιστα έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ σε δεύτερο χρόνο!

Π.Κ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

O Aντιδήμαρχος Λευκάδας Κώστας Σέρβος στον prisma 95,1 για τους λογαριασμούς ύδρευσης στην Λευκάδα

Αρκετοί πολίτες δεν πληρώνουν τα τέλη ύδρευσης με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί υπέρογκα ποσά που προκύπτουν από επαγγελματικές καταναλώσεις κυρίως, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights