Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουνίου 2023

Απάντηση του δημάρχου Μεγανησίου στην δημοσίευση στο facebook του προέδρου του ΔΣ

Αναφορικά με την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου Γεράσιμου Κατωπόδη, η οποία είναι καθαρά προσωπική του επιλογή με τα κίνητρα αυτής της απόφασης να είναι καιρό γνωστά στην Τοπική μας Κοινωνία, να δηλώσω ότι τα περί «πολέμου λάσπης με προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές κακοήθεις και ψευδής αναφορές» είναι φθηνές δικαιολογίες και δεν συνάδουν ούτε με την αυτοδιοικητική, ούτε με την επιστημονική αλλά ούτε και με την οικογενειακή μου πορεία.
Διατηρώντας την στάση που έχω όλα αυτά τα χρόνια δεν θα αναλωθώ σε καμία πρόκληση για πόλωση και διχασμό της μικρής μας Κοινωνίας και στον χρόνο που απομένει θα αναδείξω μαζί με τους συνεργάτες μου το έργο το οποίο υλοποιήσαμε και τους νέους μας στόχους με σκοπό οι συντοπίτες μας να αποφασίσουν ελεύθερα και χωρίς εντάσεις τον επόμενο εκπρόσωπό τους.
Ευχαριστούμε τον κ. Κατωπόδη για την μέχρι τώρα συμπόρευση και του ευχόμαστε καλή και έντιμη προσπάθεια.
Ο Δήμαρχος Μεγανησίου
Δάγλας Παύλος
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στις 5 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των δήμων των Ιονίων, μένει εκτός ο δήμος Μεγανησίου

Στην απομόνωση  οδηγούν οι αιρετοί μας  το Μεγανήσι. Eλιππείς οι  εξηγήσεις που δόθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μεγανησίου, κανένα αποτέλεσμα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights