Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
7 Δεκεμβρίου 2023

“Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις” η τρίτη υποψηφιότητα στα social media

Δήλωση Ανεξαρτησίας και πρόθεσης δημιουργίας Δημοτικής Παράταξης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατωπόδη Γεράσιμο
H συνέπεια, η διαφάνεια και ο σεβασμός προς τους πολίτες του Μεγανησίου και την παράταξη με την οποία έχω εκλεγεί ήταν πάντα μονόδρομος για εμένα.
Από την πρώτη ημέρα της εκλογής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο συνεργάστηκα με όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μου προς όφελος του Μεγανησίου και μόνο
Στις αρχές Οκτωβρίου, ενημέρωσα το δήμαρχο κ. Παύλο Δάγλα για την απόφασή μου να μην τον στηρίξω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, παραθέτοντάς του, τους λόγους της απόφασης μου αυτής.
Δυστυχώς όμως διαπίστωσα ότι η ευθεία και έντιμη στάση δεν εκτιμάται από όλους.
Επιβεβαιώνω καθημερινά ότι o κ. Δάγλας αντί να εκτιμήσει την έντιμη και ηθική συμπεριφορά μου αναλώνεται σ’ ένα πόλεμο λάσπης, με προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, κακοήθεις και ψευδείς αναφορές. Δεν επιθυμώ, για λόγους προσωπικής ευπρέπειας, να επεκταθώ σε συγκεκριμένα περιστατικά.
Η αξιοπρέπεια μου και η πορεία μου μέχρι και σήμερα, δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω για το υπόλοιπο της θητείας κάτω από την ίδια πολιτική στέγη με τον κ. Δάγλα.
Διατηρώντας την ξεκάθαρη και ευθεία στάση μου, προς τους συμπολίτες μου που με εξέλεξαν και τους συναδέλφους μου στο δημοτικό συμβούλιο, σας ενημερώνω ότι πλέον δεν ανήκω στην παράταξη της πλειοψηφίας.
Παραμένω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, το ίδιο ενεργός και πράττων κατά συνείδηση για το συμφέρον του Νησιού.
Με αυτή την προτεραιότητα σχεδιάζω ήδη το επόμενο βήμα μου, που θα είναι ένας νέος, σύγχρονος σε Αρχές, Πρόγραμμα και Ιδέες συνδυασμός, ο οποίος πρεσβεύοντας πάνω από όλα την Ενότητα θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των δημοτών για την επόμενη μέρα και το μέλλον του Μεγανησίου.
Ευχαριστώ θερμά τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Μεγανήσι με όραμα» για την αμέριστη στήριξή τους. Τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης που είχαμε πάντα παραγωγική συνεργασία, παρά τις όποιες διαφωνίες μας. Τους υπαλλήλους του δήμου για την ομαλή συνεργασία και τις κυρίες του «Βοήθεια στο σπίτι» που αν και συνεργαστήκαμε λίγο είχα την ευκαιρία να εκτιμήσω την προσφορά τους.
Γεράσιμος Κατωπόδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Επιβεβαιώνεται  100% το σχετικό άρθρο μας:
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights