Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαΐου 2023

Κήρυξη αναδασωτέας έκτασης 22 στρεμμάτων στην θέση “Κορπισές” Μεγανησίου

Με απόφαση του Δασάρχη Λευκάδας κηρύσσεται  ως αναδασωτέα  η  έκταση σε δύο τμήματα εμβαδού 6.724,09 τ.μ. (έξι χιλιάδων επτακοσίων είκοσι τεσσάρων τετραγωνικών μέτρων και εννέα εκατοστών) και 15.626,69 τ.μ. (δεκαπέντε χιλιάδων εξακοσίων είκοσι έξι τετραγωνικών μέτρων και εξήντα εννέα εκατοστών).

Η έκταση αυτή που βρίσκεται στην θέση «Κορψιές» του Δήμου Μεγανησίου, απεικονίζεται με τα στοιχεία 1,2,3,…,23,24,1 και 25,26,27,…,62,63,25 στο προσαρτημένο στην παρούσα απόφαση μας διάγραμμα το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής και έχει όρια:

Βόρεια : Με έκταση δασικής μορφής (A.Δ.).

Νότια : Με έκταση δασικής μορφής ( Α.Δ.).

Ανατολικά : Με έκταση δασικής μορφής και έκταση άλλης μορφής (Δ.Δ., Α.Δ. και Α.Α.).

Δυτικά : Με δρόμο και έκταση άλλης μορφής (Α.Α.)

Σκοποί της κήρυξης της ανωτέρω έκτασης ως αναδασωτέας είναι η διατήρηση του δασικού χαρακτήρα αυτής, ο αποκλεισμός διάθεσής της για άλλη χρήση και η αποκατάσταση με φυσική αναγέννηση της καταστραφείσης από παράνομη υλοτομία βλάστησης (η υπόψη έκταση απεικονίζεται με δασική μορφή (Δ.Α.) στον αναρτημένο δασικό χάρτη και είναι δάσος αείφυλλων πλατύφυλλων).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η παράσταση «ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ» της θεατρικής Ομάδας «Αυλαία και πάμε» του Συλλόγου Γυναικών Μεγανησίου «Η Ηλακάτη» στην Αθήνα

Η θεατρική Ομάδα «Αυλαία και πάμε» του Συλλόγου Γυναικών Μεγανησίου «Η Ηλακάτη» μετά από 2 επιτυχημένες παραστάσεις στο Μεγανήσι παρουσιάζει […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights