Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2024

Παρέμβαση Θοδωρή Σολδάτου στο σημερινό Δ.Σ, προϊδεάζει για “πολιτικό διαζύγιο” με τον Χαράλαμπο Καλό

 “Η Δημοτική Αρχή ακούει βερεσέ την άποψη μου για τους ιδίους πόρους””Από την μία μεριά μπαίνουν  κι από την άλλη βγαίνουν” δήλωσε με …νόημα στην τοποθέτησή του για τον προϋπολογισμό!

Σε εξέλιξη η  Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας με εμφανή διαφοροποίηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε πορεία ” κ. Θοδωρή Σολδάτου ως προς τηνπορεία των εσόδων και την καλή εκτέλεση του προϋπολογισμού.  Ο . κ. Σολδάτος δεν συμμερίστηκε την άποψη του Αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου κ. Αναστάσιου Γαζή , τονίζοντας ότι γίνεται λόγος για “άνοιγμα ” στα έσοδα που θα κληθούν να διαχειριστούν  οι επόμενες δημοτικές αρχές και με άγνωστη έκβαση αφού η Λευκάδα στηρίζεται στην μονοκαλλιέργεια του τουρισμού.

Όπως ανέφερε η παρούσα δημοτική αρχή δεν προσπαθεί να δημιουργήσει ιδίους πόρους εκμεταλλευόμενη τις άπειρες δυνατότητες που έχει  και στηρίζεται σε μια αμφίβολη επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης για την κάλυψη  των αναγκών που έχουν προκύψει τόσο από την ενεργειακή κρίση, όσο κι από διάφορες υποχρεώσεις του δήμου.

Κατά δήλωσή του θα στηρίξει απόψε την ψήφιση του Προϋπολογισμού , όμως κατ΄εμάς δεν υπήρχε πιο ενδεδειγμένος τρόπος για εκδήλωση προθέσεων ενόψει των επερχομένων Αυτοδιοικητικών  εκλογών.

O Θοδωρής Σολδάτος  και με την σημερινή του παρέμβαση  δηλώνει πολιτικά “ζωντανός”  και διαλύει τις φήμες περί “απόσυρσης”, άλλωστε ήταν και παραμένει η  δημοτική παράταξη με τις περισσότερους ψήφους, ας μην το ξεχνάμε αυτό.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights