Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2024

Χαράλαμπος Καλός : “Στους Αντιδημάρχους χρίσμα με συνέντευξη στον prisma!”

Στο ίδιο έργο θεατές αλλά χωρίς την βοήθεια του Θοδωρή Σολδάτου

Δοθείσης της ευκαιρίας  του ορισμού των Αντιδημάρχων , ο δήμαρχος “ξεσκαρτάρει” το πολιτικό προσωπικό και τακτοποιεί τα του οίκου του.

Καλεί έναν- έναν τους εν ενεργεία και η πρώτη ερώτηση που τους υποβάλλει πριν καλά-καλά καθίσουν στην καρέκλα , είναι εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιό του!

Εάν η απάντηση είναι καταφατική, η επόμενη   είναι , βγές να υπερασπιστείς  το έργο μας για να το αποδείξεις. Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε ενημερώνονται ότι η συνεργασία τους πλέον είναι τυπική έως το τέλος της θητείας.

Κάπως έτσι μάθαμε ότι ο Τάσος ο Γαζής και ο Σπύρος Λύγδας πιθανόν θα είναι εκ νέου Αντιδήμαρχοι, ο Ευτύχης Ζουριδάκης και ο Φίλιππος Σκληρός  αποχωρούν .

Τώρα από τον Αντιδήμαρχο των Οικονομικών μάθαμε ότι έχει “ανοίξει τρύπα” στα οικονομικά του δήμου λόγω του ενεργειακού κόστους και της αδυναμίας  είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών αλλά και της εξακρίβωσης νέων. Μάλιστα  κατά δήλωσή του 28 χρόνια έχει στην Αυτοδιοίκηση κι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το πρόβλημα. Βέβαια ξεχνά ο Αντιδήμαρχος ότι πριν 28 χρόνια ούτε κινητά υπήρχαν , ούτε υπολογιστές, ούτε Ε9 και κτηματογράφηση. Πλέον τα πράγματα είναι απλά , φτάνει όμως να σταματήσει ο δήμος να λειτουργεί ψηφοθηρικά και κατά περίπτωση. Έτσι απ’  ότι φαίνεται το έλλειμμα θα κληθεί η επόμενη δημοτική αρχή ν΄ αντιμετωπίσει .

Για την συνέντευξη  Σπύρου Λυγδα εκείνο που προσέξαμε είναι ότι απέφυγε επιμελώς να μας εξηγήσει γιατί οι της  κομματικής του παράταξης δεν συμμερίζονται  τ΄αποτελέσματα και τα επιτεύγματα της δημοτικής αρχής .

Τα κομματικά επιτελεία  βάζουν ως προτεραιότητα τις εθνικές εκλογές  επιβάλλουν σιωπή απαιτώντας ενότητα, τα τοπικά συμφέροντα όμως μέσα στις τοπικές κομματικές οργανώσεις  έχουν ήδη αναπτύξει φυγόκεντρες δυνάμεις, δύο υπό κατάρτιση συνδυασμοί στην ΝΔ, ένας στο ΠΑΣΟΚ  και κάπου ανάμεσα φιλοδοξεί να ισορροπήσει  σε τεντωμένο σχοινί , ο  Χαράλαμπος Καλός. Θα τα καταφέρει;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights