Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

“Ιδού η Ρόδος … ” κύριε Περδικάρη και κ. Σέρβο

Ερώτηση προς τον δήμαρχο Λευκάδας  των δύο συμβούλων της παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα” σχετικά με το μέλλον των αποφάσεων το σύννομο των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής, έπεσε σε “ξέρα”

Υπάρχει ‘Ελεγκτής νομιμότητάς” (διορισμένος) απάντησε ο δήμαρχος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς καμία άλλη κουβέντα για διάλυση και ανασύσταση της Οικονομικής Επιτροπής  και υπαγωγή των θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο , όπως ορίζει η απόφαση του ΣΤΕ.

Αναμενόμενη η στάση του δημάρχου Λευκάδας που καίγεται διακαώς για κομματική στήριξη στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Άλλωστε κατά δήλωσή του , δεν επιθυμεί “νέα μέτωπα”,  εσείς όμως  ατομικά και συλλογικά εκφράσατε την αντίθεσή σας με την συνέχιση αυτής της αντιδημοκρατικής διαδικασίας   σύμφωνα πια και με δικαστική απόφαση, γιατί παραμένετε μέλη ο μεν πρώτος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , ο δε  δεύτερος στην Οικονομική Επιτροπή;

Ακολουθείστε το παράδειγμα των μελών Οικονομικής Επιτροπής  άλλων  δημοτικών παρατάξεων  δήμων της χώρας , λχ της Πρέβεζας ή λχ της Κέρκυρας , παραιτηθείτε, μην νομιμοποιείτε με την παρουσία σας αντιδημοκρατικές πρακτικές και επιτροπές. Εκτός από πολιτικά θα βρεθείτε και ποινικά εκτεθειμένοι.

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights