Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Ιουνίου 2024

Το(ν) “Καλό” και το “κακό” σενάριο για δήμαρχο Λευκάδας στην ΝΔ

Πρώτα οι εθνικές εκλογές και μετά η  Αυτοδιοίκηση

Αυτή είναι η γραμμή του κόμματος που καίγεται για την μονοεδρική και επιτάσσει ενιαίο κι αρραγές μέτωπο μέχρι το κλείσιμο της κάλπης την βραδιά των επαναληπτικών εθνικών εκλογών

Ωστόσο δύο ονόματα ακούγονται χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και σίγουρα. Εκείνο του πρώην Βουλευτή και τ. Διοικητή του ΟΓΑ  Ξενοφώντα Βεργίνη κι εκείνο του Αντιδημάρχου Ύδρευσης κ. Φίλιππα Σκληρού.

Μεταξύ ημών  των” επαϊόντων” , ελλείψει ικανών στελεχών (με τα απαιτούμενα για την θέση προσόντα) ως επικρατέστερο σενάριο, φαντάζει εκείνο της στήριξης  ανεξάρτητου συνδυασμού του νυν δημάρχου Λευκάδας  κ. Χαράλαμπου Καλού υπό την πριμοδότηση  της παραίτησης του κ. Θοδωρή Σολδάτου  από τα πολιτικά δρώμενα  του πολιτικού στίβου της Λευκάδας .

Βέβαια υπάρχει και το “κακό” σενάριο , εκείνο που θέλει τον νυν Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά να καρπώνεται πολιτική φθορά κι δυσαρέσκειά  προς την κυβέρνηση  ή ακόμα να βρίσκει απέναντί του  κοινή υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και λοιπών συγγενών , σενάρια δηλαδή που τον αφήνουν εκτός βουλής, γεγονός που θα φέρει ανατροπές στην γραμμή της ΝΟΔΕ Λευκάδας!

Έτσι οι επικείμενες Εθνικές εκλογές “κόβουν πίτα”  και για τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οικονομικό – Διαχειριστικό έλεγχο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λευκάδας προαναγγέλλει το Υπουργείο Περιβάλλοντος

Συγκροτεί κι ορίζει για τον σκοπό αυτό διμελής επιτροπή Συγκροτούμε διμελή επιτροπή οικονομικο – διαχειριστικού ελέγχου του Κυνηγετικού Συλλόγου Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights