Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Φεβρουαρίου 2023

Ανακλήθηκαν οι αποφάσεις παραχώρησης του Τουριστικού Περιπτέρου

Σύμφωνα με ανάρτηση του Θοδωρή Σολδάτου  

09.12.2023

ΚΑΣΤΡΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Οι αποφάσεις παραχώρησης 10/2020 και 22/2021 ανακλήθηκαν

Χθες συνεδρίασε το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα τα 6 μέλη από τα 9 του Δ.Σ. (απόντα τα 3 μέλη του Δήμου Μεγανησίου). Κύριο θέμα της συνεδρίασης, ήταν “Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης περί ανάκλησης των αριθ. 10/2020 και 22/2021 αποφάσεων Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας”.

Οι αποφάσεις ανακλήθηκαν ομόφωνα.

Το τουριστικό περίπτερο, οι καμπίνες και ο περιβάλλοντας χώρος, έχουν επανέλθει ξανά στους φυσικούς τους ιδιοκτήτες. Στους δημότες της Λευκάδας.

Αισθάνομαι δικαιωμένος. Όπως και τα μέλη της δημοτικής μου ομάδας. Ο αγώνας που ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια καρποφόρησε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες συνδημότες μας, όπως και στις συλλογικότητες που πλαισίωσαν την προσπάθεια και των οποίων η καταλυτική συμμετοχή πέτυχε στην ουσία την επιστροφή της παραλίας στις οικογένειές μας και κυρίως στα παιδιά μας. Υπάρχει προφανώς συνέχεια. Στην οποία οφείλουμε να είμαστε παρόντες. Η προάσπιση της χθεσινής απόφασης αποτελεί πλέον καθήκον.

Θοδωρής Σολδάτος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος έκανε τελικά την ανατροπή στα Ιόνια, κόντρα σε αναλύσεις και εκτιμήσεις που δεν τον «έβλεπαν» στον β΄γύρο

Το meganisinews κι εδώ δικαιώθηκε στις προβλέψεις του και στα γκάλοπ που κατά καιρούς δημοσίευε. Ποιοι τελικά … “προέβλεπαν” ; Ο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights