Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Οκτωβρίου 2023

“verba volant, scripta manent”*

Ενεργοποιεί (την από Μαϊου υποβαλλόμενη) παραίτησή του ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Την είδηση είχε δώσει το meganisinews τον περασμένο Μάιο  και μπορείτε να δείτε εδώ

Γράψαμε λοιπόν τότε: “Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αφορμή δόθηκε κατά την συζήτηση θέματος  για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στα Σύβοτα…”και πιο κάτω:

“Δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που οδήγησαν τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου να πάρει αυτήν την απόφαση, εικάζουμε ότι είναι αποτέλεσμα  περισσότερων του ενός κι όχι μόνο της απώλειας ελέγχου του ΔΣ”

Βέβαια η παραίτηση τότε δεν έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Λευκάδας και ακολούθησε και μία διάψευση από τον ίδιο προς το meganisinews  με την υπόσχεση μιας σχετικής ανακοίνωσης που δεν συντάχθηκε ποτέ:

“Στο site σας ανεβάσατε σαν είδηση την παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Είδηση που δημοσιεύσατε χωρίς να υπάρξει κάποια ανακοίνωση του Προέδρου ή του Λιμενικού Ταμείου ή έστω κάποια τηλεφωνική επικοινωνία.

Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος υποβάλει παραίτηση προφανώς θα την υποβάλει στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο που τον επέλεξαν για τη θέση αυτή. Πάντως η παραίτηση από μια πολιτική θέση δεν είναι απειλή, όπως γράφετε, αλλά πολιτική πράξη.

Θα δοθεί ανακοίνωση από το Λιμενικό Ταμείο και θα υπάρξει πλήρη ενημέρωση.

Σπύρος Καρβούνης”( δείτε εδώ)

Ήδη  από δεκαημέρου είχαμε αναφερθεί στο αναπόφευκτο (εδώ)

Πέρασε καιρός και ήμισυ καιρού, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ….δικαιωθήκαμε!  Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις και κυρίως μην γράψεις κύριε Πρόεδρε, διότι ως γνωατό “verba volant, scripta manent”!

 

 

*Η λατινική φράση “verba volant, scripta manent” είναι στηριγμένη στην ομηρική φράση “έπεα πτερόεντα” και σημαίνει “τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Θοδωρής Σολδάτος: Αναφορές στον υπουργό Υγείας για τα προβλήματα των υποδομών υγείας στον Νομό

Στοιχεία Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Με τρείς νέες κοινοβουλευτικές αναφορές προς τον Υπουργό Υγείας, απευθύνεται ο Βουλευτής Λευκάδας Θοδωρής Σολδάτος, για τα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights