Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

Σε εξέλιξη η δημιουργία νέας Δημοτικής παράταξης στην Λευκάδα

Δήμαρχο κοινής αποδοχής από τον χώρο του πολιτισμού αναζητούν επιφανείς Λευκαδίτες

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Λευκάδα  γύρω από τον Περίπτερο του Κάστρου και την διαμόρφωση της εισόδου του νησιού  σε συνδυασμό  με την καθυστέρηση σημαντικών έργων που αφορούν ιδιαίτερα  την πόλη της Λευκάδας, έχουν δρομολογήσει και εξελίξεις στο αυτοδιοικητικό πολιτικό σκηνικό.

Μάλιστα οι αλλαγές που προτείνονται βάσει της ομάδας που έχει ήδη  συσταθεί εάν τελικά ευοδοθούν  έχουν ως στόχο κανένας από τους σημερινούς(γνωστούς) διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου να μην εισέρχεται στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου του 2023!

Για τον σκοπό αυτό έχουν αρχίσει να “βολιδοσκοπούν” άτομα κοινής αποδοχής που έχουν διαπρέψει στον χώρο του πολιτισμού και της τέχνης. Ενός πολιτισμού που θα βρίσκεται ψηλά στην πολιτική ατζέντα και θα γίνει το κύριο σύνθημα της υπό σύσταση δημοτικής παράταξης.

Ήδη έχει γίνει μία πρώτη επαφή με άτομο που το όνομα του έχει ξαναναφερθεί ως πλέον κατάλληλο γι αυτή την θέση  σε παρελθόντα χρόνο και τότε την είχε απορρίψει. Όμως αυτή την φορά θεωρούν ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και ίσως πεισθεί να είναι τελικά υποψήφιος και επικεφαλής της νέας παράταξης.

Σε νέα ανάρτηση θα σας ενημερώσουμε  για όλα τα νεότερα αλλά και για τις άλλες παρατάξεις, αφού και στις ήδη υπάρχουσες  έχουμε πολιτικές αναταράξεις και πιθανόν εξελίξεις…

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights