Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Μαρτίου 2023

Αποθήκη με φιαλίδια κεταμίνης αποκαλύφθηκε στο Μεγανήσι

Στα πλαίσια  έρευνας των αρχών για  υπόθεση στην  Πάτρα

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο ,οι αρχές οδηγήθηκαν από την έρευνα σε παλιά αποθήκη αποθήκευσης ζωοτροφών στο Μεγανήσι , σε ερημική περιοχή στο νοτιότερο άκρο του νησιού, όπου η πρόσβαση από την θάλασσα ήταν εύκολη.

Στην ολονύχτια έρευνα που έγινε εν μέσω θυελλωδών ανέμων και με την βοήθεια ελικοπτέρου, εντοπίστηκε αποθήκη εντός της οποίας υπήρχε ψυγείο χωρητικότητας 200 λίτρων   που τροφοδοτούνταν από φωτοβολταϊκά που είχαν τοποθετηθεί  εντός εκχερσωμένης έκτασης σε δασική περιοχή , για να μην γίνονται εύκολα αντιληπτά παρά μόνο από αέρος.

Εντός της αποθήκης βρέθηκαν κι άλλες ναρκωτικές ουσίες, 3000 χάπια έκσταση,  ένα τσουβάλι κοκκαϊνη, 500 κιλά κατεργασμένη κάναβις δεμένη σε μπάλες, ανάμεσα σε 8 μπάλες τριφύλλι και πέντε μπάλες σανό, μία ζυγαριά ακριβείας, δύο μαχαίρια, ένα ψαλίδι, αακουλάκια συσκευασίας και πολλά χαρτιά τουαλέτας που εικάζεται ότι χρησιμοποιούνταν από τους  δύο συλληφθέντες,  μέλη διεθνούς κυκλώματος λαθρεμπορίας ναρκωτικών ουσιών, αγνώστου μέχρι στιγμής υπηκοότητας, για προστασία των ναρκωτικών από την υγρασία.

Ο χώρος φυλάσσεται και δεν επιτρέπεται σε κανένα να προσεγγίσει την περιοχή ωσότου ολοκληρωθεί η έρευνα. Η προανάκριση συνεχίζεται και μέχρι το τέλος της ημέρας ενδέχεται να έχουμε και νέες συλλήψεις

Δείτε το επίσημο δελτίο τύπου εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights