Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Διακοπές ρεύματος για ένα δεκαήμερο στο Μεγανήσι

Αντί της υπογειοποίησης και της δημιουργίας νέου δικτύου,  επιλέγουν την αντικατάσταση καλωδίων και φθαρμένων κολονών  του  υπάρχοντος πεπαλαιωμένου που θα έπρεπε να παραμείνει ως εφεδρικό.

Πάντως ομολογουμένως πρόκειται για δυνατή άσκηση, ενόψει των σοβαρών επιπτώσεων από το  εμπάργκο ενέργειας και τροφίμων που υποτίθεται ότι επιβάλλαμε στην Ρωσία, μη διδασκόμενοι τίποτα  από το προηγούμενο του 2014 ! Την ίδια στιγμή που οι γείτονές μας Τούρκοι,  απολαμβάνουν την  αναγνωρισιμότητα των συμμάχων και φίλων μας , χωρίς να επιβάλλουν κυρώσεις και χωρίς να εκδιώξουν τα Ρωσικά κεφάλαια και τον τουρισμό , μέσω της απαγόρευσης πτήσεων.

Κι επειδή η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι :Διακοπές ρεύματος για όλους η… «λύση» Πορτοσάλτε για την ακρίβεια! (video)   καλά είναι να συνηθίζουμε στην οικονομία, ελπίζουμε να απεικονισθεί στους επόμενους λογαριασμούς μας , ωστόσο μη παρασυρόμαστε από τα δελτία τύπου  και τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις περί μεγάλων έργων  και τρέφουμε ψευδαισθήσεις κι αυταπάτες,  για το ποιούς εξυπηρετούν αυτά τα έργα , σχεδιασμένα στο πόδι:

Κλέων Γρηγοριάδης: «Για καθε 100ε λογαριασμό ρεύματος τα 55ε είναι ρουσφέτια σε αυτούς τους 4 εφοπλιστές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλά είναι ν΄ανοίγετε και ν΄ακούτε αυτά τα βίντεο, γιατί δυστυχώς για μία ακόμη φορά έχουμε μπλέξει άσχημα και οι προβλέψεις μας είναι δυσοίωνες. Εμείς εδώ δεν είμαστε για να χαϊδεύουμε αυτιά , ούτε ν΄ αναπαράγουμε δελτία τύπου:

Λοιπόν και “χρυσά καλώδια” να βάλετε , να μεταφέρετε τα ρεύματά σας, όσο αυτό δεν  μεταφέρετε στην ελάφρυνση της κοινωνίας εμάς δεν μας συγκινεί. Προτιμότερο θα ήταν οι κάτοικοι του Μεγανησίου να έπαιρναν αυτά τα χρήματα υπό την μορφή επιδότησης για φωτοβολταιϊκά συστήματα που θα τους οδηγούσαν στην απεξάρτηση και στην αυτάρκειά τους σε ενέργεια.

Αυτό  είναι ενεργειακή αναβάθμιση.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights