Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Νοεμβρίου 2022

Λιμεναρχείο Λευκάδας: Αναγγελία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Σύμφωνα με την Αναγγελία Θυελλωδών Ανέμων Αρ. 935/2022 30-03-2022 0400 UTC της Ε.Μ.Υ/Ε.Μ.Κ. για αύριο Πέμπτη 31/03/2022. Νησιά Ιονίου ,Ηπειρος, Δυτική Στερεά ,Πελοπόνησσος

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ήπειρο και τα νησιά Ιονίου. Τα φαινόμενα στα βόρεια θα ενταθούν. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο 6 με 8,και απο το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα, τοπικά μέχρι 9 μποφόρ. Θερμοκρασία: Απο 09εως 22 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Κατόπιν των ανωτέρω:

1. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των ελλιμενισμένων σκαφών σε λιμένες, μαρίνες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:

(α) Να μεριμνούν για την ασφαλή πρόσδεση των σκαφών τους όταν πνέουν ισχυροί άνεμοι. (β) Να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στα σκάφη τους ή αλλού, εφόσον απαιτηθεί.

2. Συνίσταται στους ιδιοκτήτες σκαφών να αποφεύγουν δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος δελτίου καιρικών φαινομένων.

3. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ανάγκης οι επικοινωνίες μεταξύ σκαφών και Υπηρεσίας μας διενεργούνται στο κανάλι VHF 12 και τηλεφωνικά στο 2645022322.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Θέσεις αγκυροβολίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μεγανήσι

“Ορισμός θέσεων αγκυροβολίας και εύρυθμης λειτουργίας λιμένων” “Ρύθμιση κυκλοφορίας και στάσης στάθμευσης οχημάτων και εύρυθμης λειτουργίας οικισμών” ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.