Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Μαΐου 2022

Εντάχθηκε στο “Αντώνης Τρίτσης” η αποκατάσταση του “Απόλλωνα” μέσω του προγράμματος «Αστική αναζωογόνηση πόλης Λευκάδας»

Με απόφαση του αναπληρωτή  Υπουργού Εσωτερικών  Στέλιου Πέτσα

Εγκρίθηκε η ένταξη του έργου με τίτλο «Αστική αναζωογόνηση πόλης Λευκάδας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Α. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΓΟΥ
Τίτλος έργου Αστική αναζωογόνηση πόλης Λευκάδας Κύριος του Έργου Δήμος Λευκάδας Ποσό χρηματοδότησης 2.484.819,24 €

Φυσικό Αντικείμενο Έργου Η πράξη «Αστική αναζωογόνηση πόλης Λευκάδας» συνίσταται από τέσσερα (4) υποέργα ως ακολούθως:

«Αποκατάσταση Δημοτικού Κινηματογράφου Απόλλωνα Λευκάδας» (1.490.000,00 €)

– «Ανάπλαση εντός σχεδίου πόλης Λευκάδας» (978.819,24 €, προεκτίμηση αμοιβής μελέτης) –

-«Συνδέσεις ΟΚΩ» (11.000,00 €)

– «Παροχή Υπηρεσιών υποστήριξης του Δήμου Λευκάδας στη σύνταξη και οργάνωση φακέλου για την υποβολή πρότασης» (5.000,00 €).

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έφτασε το έγγραφο για την γέφυρα στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας. Τι απαντά στο αίτημα του υπουργείου ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θεόδ. Χαλικιάς (αναν.)

Αποκλείονται κατηγορηματικά τα διόδια στη γέφυρα – Διάνοιξη Διαύλου Λευκάδας Συνέντευξη στον ρ/σ Rrisma έδωσε ο νεοεκλεγείς Αντ/ρχης Λευκάδας για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *