Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Ιουνίου 2023

Δήμος Λευκάδας: Κόβει το νερό σε έξι δημότες του για ανεξόφλητες οφειλές

Όλοι κάτοικοι της πόλης της Λευκάδας

Σύμφωνα με τον κανονισμό ύδρευσης που έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, σε περίπτωση με έγκαιρης εξόφλησης  των λογαριασμών ύδρευσης και με απόφαση δημάρχου , δύναται η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Λευκάδας να προβαίνει σε διακοπή υδροδότησης χωρίς καμία περαιτέρω ειδοποίηση και χωρίς να φέρει ευθύνη για οποιοδήποτε ζημιά εξαιτίας της ενέργειάς του αυτής.

Στην περίπτωση των έξι δημοτών , πάντως είχε προηγηθεί έγγραφη προειδοποίηση χωρίς καμία ανταπόκριση από τους οφειλέτες, έτσι ο δήμος  διέκοψε την παροχή νερού σε έξι ιδιοκτήτες  με συνολικά 14 παροχές.

Θεωρούμε απαράδεκτη την ενέργεια αυτή του δήμου Λευκάδας, εν μέσω Πανδημίας, έκρηξης του πληθωρισμού κι ανεβασμένων τιμολογίων της ΔΕΗ. Κι επειδή ανάμεσά στους προαναφερόμενους είδαμε ανθρώπους που διαθέτουν μία και μονσδική παροχή,   θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και θα έπρεπε έως ένα όριο να παρέχεται δωρεάν για όλους.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

O Σύλλογος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη για την υγεία στην Λευκάδα

Σύλλογος Νοσοκομείου                                                                                      Λευκάδα 10/3/2015 Γ.Ν. Λευκάδας                                                                                                                                                               Τηλ.- φαξ: 2645025016                                                                   Email:syllogosnosokomeiou@gmail.com                 ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!!! ΓΙΑ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights