Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Μαΐου 2024

Οριστική παραλαβή του δρόμου των Εγκρεμνών αποφάσισε το Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων

Προχώρησε στην συγκρότηση επιτροπής για την επισφράγιση της τυπικής διαδικασίας, βάσει  του Πρωτοκόλλου της προσωρινής παραλαβής του Οκτώμβριου  2021

Την Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Επείγουσες Παρεµβάσεις Α΄ Φάσης για την αποκατάσταση της βατότητας και της οδικής ασφάλειας της υφιστάµενης χάραξης των οδών προσπέλασης των ακτών στις περιοχές Εγκρεµνών και Πόρτο Κατσίκι της Νήσου Λευκάδας αποφάσισε το Υπουργείο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης

1. Το έργο περατώθηκε εµπρόθεσµα στις 30-09-2020, πλην κάποιων επουσιωδών ελλείψεων, όπου µετά την εµπρόθεσµη αποκατάσταση τους εκδόθηκε η µε αρ. πρωτ. 115155/01-12- 2020 Βεβαίωση Περάτωσης Εργασιών της ∆ιευθύνουσας Υπηρεσίας, ΕΥ∆Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ∆ΥΤ. ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝ. ΝΗΣΩΝ.

2. Ο χρόνος εγγύησης και υποχρεωτικής συντήρησης του έργου καθορίζεται σε δεκαπέντε µήνες από την έκδοση της βεβαίωσης περάτωσης εργασιών (άρθρο Α-19 της ΕΣΥ), δηλαδή µέχρι την 1-3-2022.

3. Με το από 3-2-2022 Πρακτικό Κλήρωσης για τη συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου του θέµατος κληρώθηκε η Επιτροπή Παραλαβής του έργου για να:

Α)προβεί στη σύνταξη Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου του θέµατος σύµφωνα µε το άρθρο 75 του Ν. 3669/2008 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήµερα και τους όρους της σύµβασης.

Β) Η Οριστική Παραλαβή του έργου του θέµατος θα γίνει µε µέριµνα του Προέδρου της Επιτροπής,
σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις και τη σύµβαση του έργου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση εκπροσώπων και φορέων για θέματα τουριστικής προβολής στο Επιμελητήριο. Παρών και ο δήμαρχος Μεγανησίου

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι τη Τετάρτη 8/10/2014 έλαβε χώρα στα γραφεία του Επιμελητηρίου συνάντηση των επικεφαλής των φορέων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights