Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουνίου 2024

Κήρυξη ως αναδασωτέας έκτασης σε δύο τμήματα εμβαδού 19.576,68 τ.μ. και 5.412,85 τ.μ. στη θέση «Ραχούλια» Τ.Κ. Καλαμιτσίου Δήμου Λευκάδας»

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων , βάσει του αναρτημένου Δασικού Χάρτη:

Κηρύχθηκε ως αναδασωτέα την έκταση σε δύο τμήματα εμβαδού 19.576,68 τ.μ. (δεκαεννέα χιλιάδων πεντακοσίων εβδομήντα έξι τετραγωνικών μέτρων και εξήντα οκτώ εκατοστών) και 5.412,85 τ.μ. (πέντε χιλιάδων τετρακοσίων δώδεκα τετραγωνικών μέτρων και ογδόντα πέντε εκατοστών). Η έκταση αυτή που βρίσκεται στην θέση «Ραχούλια» Τ.Κ. Καλαμιτσίου του Δήμου Λευκάδας και έχει όρια:

Βόρεια : Με έκταση δασικής μορφής (Α.Δ.) και άλλης μορφής (ΑΑ).
Νότια : Με έκταση δασικής μορφής (Α.Δ.).
Ανατολικά : Με έκταση δασικής μορφής (Α.Δ.).
Δυτικά : Με έκταση δασικής μορφής (Δ.Δ.).

Σκοποί της κήρυξης της ανωτέρω έκτασης ως αναδασωτέας είναι η διατήρηση του δασικού χαρακτήρα αυτής, ο αποκλεισμός διάθεσής της για άλλη χρήση και η αποκατάσταση με φυσική αναγέννηση της καταστραφείσης από πυρκαγιά δασικής βλάστησης.

Η έκταση απεικονίζεται με δασική μορφή (Δ.Δ. και Α.Δ.) στον αναρτημένο δασικό χάρτη και είναι δάσος αείφυλλων πλατύφυλλων.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προκήρυξη για την πρόσληψη 23 ατόμων στην Π.Ε. Κέρκυρας – Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Την ημέρα Πέμπτη 24/01/2012, το Χαμόγελο του Παιδιού ξεκινά τη συγκέντρωση αιτήσεων για την υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 98.603/1/2012 Ανακοίνωση για […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights