Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Δήμαρχος Μεγανησίου: ” Η παράταξη θ΄ αποφασίσει εάν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος”

Η απάντηση – έκπληξη στο ερώτημα του δημοσιογράφου του prisma 91,6 Παναγιώτη Κουνιάκη εάν  θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Η είδηση για εμάς   ήρθε στο τέλος της χθεσινής ραδιοφωνικής παρουσίας του δημάρχου Μεγανησίου με αφορμή την επίδοση των ΦΜΕ,  ο δήμαρχος Μεγανησίου είπε σχετικά:

…..ακόμα χρειάζεται να γίνει δουλειά στο δήμο Μεγανησίου, καθώς θα υπάρξουν και εξελίξεις άμεσα για την επέκταση στο Βαθύ, το λιμενικό ταμείο, ανεξαρτήτως με το τι λέει ο καθένας κάνει δουλειά, ετοιμάζεται η περιβαλλοντική μελέτη για το σύνολο του λιμανιού και ένταση μέσα την μελέτη που έχουμε ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ που έχουμε για αναβάθμιση λιμενικών εγκαταστάσεων.

Εγώ έχω παράταξη που έχει ζωή πάνω από 35 χρόνια, θα συγκληθεί όπως κάνει κάθε φορά και θα αποφασίσει αν θα στηρίξει εμένα ή κάποιον άλλον, αυτή είναι μία παράδοση που τηρείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δεν σας κρύβουμε ότι η έκπληξή μας ήταν μεγάλη .  Μωρέ τι λέει ο δήμαρχος παράταξη 35 χρονών , ούτε 34 , ούτε 32. Πήραμε λοιπόν κομπιουτεράκι και βάλαμε τις χρονολογίες κάτω 2022-35 = 1987.  Πήγαμε βικιπαίδεια  δήμος Μεγανησίου έτος συνένωσης 1990.

Σκεφθήκαμε να ανατρέξουμε  στους Κοινοτάρχες, που όμως στο Κατωμέρι , στο Σπαρτοχώρι ή στο Βαθύ, όσο κι αν κουράσαμε το μυαλό μας τέτοια παράταξη δεν βρήκαμε.

Η συνήθης απάντηση  των όποιων  εν ενεργεία δημάρχων είναι περίπου αυτονόητη. Είναι  εν δυνάμει υποψήφιοι για να υπερασπιστούν το έργο τους εκτός εάν πια είναι τόσο άχρηστοι που διαφαίνεται η ήττα τους, αλλά ακόμα και οι τελευταίοι ποτέ δεν αποποιούνται της εκ νέου υποψηφιότητας.

Το ότι ο δήμαρχος Μεγανησίου  ξαφνικά παραχωρεί αυτή την απόφαση (έστω και φαινομενικά) στην σημερινή του παράταξη και μάλιστα δίδοντάς της και  χρονικό “βάθος” ύπαρξης, επομένως  και την ανάλογη βαρύτητας μας  έχει προβληματίσει.

Προσωπικά πιστεύουμε ότι πρόκειται για ” πολιτική γκάφα ολκής” κι εγγράφεται στις “άτυχες στιγμές” των ραδιοφωνικών του συνεντεύξεων, γιατί ακόμα κι αν φοβάσαι ένα τέτοιο ενδεχόμενο, επ ουδενί  δεν το βάζεις ως επιλογή στο τραπέζι.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights