Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2024

Κομματικό χάλι: Παρέμβαση προέδρου Ν.Ε κόμματος κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΤΚ Σπαρτοχωρίου

Για να μην κάνει αντιπολίτευση στον δήμαρχο Μεγανησίου!!!

Με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Σπαρτοχώρι, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ανδρέας Αθανίτης  κατήγγειλε δημόσια ότι δέχθηκε συστάσεις από τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής , αλλά κι από άλλα στελέχη του κόμματος  στο οποίο “ανήκει”  και προτροπές ώστε να μετριάσει την πολιτική αντιπαράθεση με τον δήμαρχο σχετικά με διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει στην Τοπική Κοινότητα Σπαρτοχωρίου.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, δηλαδή την προσπάθεια χειραγώγησης της άποψης ενός νέου παιδιού, τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στην Λευκάδα  με  αφορμή την προσχώρηση στο κόμμα της ΝΔ  του τ. Αντιδημάρχου Λευκάδας κ. Γιάννη Λιβιτσάνου ( σχετικα με την καθαρότητα της παράταξης ) αλλά και με την πολιτική αντιπαράθεση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για τις υπεραρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής και τον έλεγχο των αποφάσεων και την ανάγκη που αισθάνονται κάποιοι να αποκτήσουν ρόλο και πολιτική υπόσταση μέσα από κάθε είδους έλεγχο στην περίπτωσή μας κομματικό , θα θέλαμε να εκφράσουμε άποψη για το πως εμείς αντιλαμβανόμαστε τον τρόπο που θ8α πρέπει να διεξάγονται οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές , εάν σκοπός μας είναι η Κοινωνία των Αρίστων.

Ουδείς σοβαρός νέος άνθρωπος που θέλει ν ΄ασχοληθεί με τα κοινά δεν θα μπει στην διαδικασία να γραφεί σε ένα κόμμα, να κυλιθεί στην “κομματική λάσπη” για να συμμετέχει και να βοηθήσει με τις δυνάμεις του  σε μια στημένη εκλογική διαδικασία.

‘Αλλωστε όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, δεν υπάρχουν σαφείς κομματικές γραμμές μεταξύ των τριών κομμάτων εξουσίας, μάλιστα ουκ ολίγες φορές έχουμε δει , στελέχη ενός κόμματος να λαμβάνουν επιτελικές θέσεις  και υπουργικά γραφεία σε “αντίπαλα” κόμματα όταν αυτά γίνονται κυβέρνηση και αντίστροφα.

Εάν λοιπόν θέλουμε να προχωρήσει ο τόπος μας , αλλά και η χώρα στις νέες προκλήσεις του 21ου αιώνα, οι οποίες είναι εντελώς νέες και δεν έχουν να κάνουν ούτε με την Τουρκία, ούτε με τον  κουμμουνισμό, ούτε  με τις “Θεομηνίες” και τις επιδημίες,  πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την λογική .Το διακύβευμα  είναι μεγαλύτερο και σπουδαιότερο κι έχει να κάνει με τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την μετάβαση στην νέα εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Δύο λίστες λοιπόν μία με εκείνους που θέλουν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι και μία λίστα με τους υποψήφιους δημάρχους και οι πολίτες να επιλέγουν με σταυρό στο τετραγωνάκι. Έτσι ο καθένας έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθε χωρίς το κομμάτι της κομματικής ή άλλης διαπλοκής.

Μόνο έτσι θ΄απαλλαγεί ο τόπος από τους κάθε λογής πολιτικούς τσαρλατάνους της μιας ή της άλλης παράταξης που αποκτούν υπόσταση και πολιτικό  ανάστημα, μέσα από τον  δοκιμαστικό σωλήνα του σάπιου και διεφθαρμένου κομματικού συστήματος.

ΥΓ: Η προτροπή μας προς τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας είναι ν΄απαιτεί όλες οι  τέτοιου τύπου επικοινωνίες και παρεμβάσεις να γίνονται οπτικοακουστικά, ώστε να του δίνεται η δυνατότητα να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του  στους πολιτικούς του “ινστρούχτορες”!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights