Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Μαρτίου 2024

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Λευκάδας -Αμφιλοχίας

Θα έχουν διάρκεια μέχρι τις αρχές Καλοκαιριού

Την επιβολή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για την διευκόλυνση των έργων : «Κατασκευή – Αναβάθμιση Οδικής Σύνδεσης Πόλης Λευκάδας με τον Οδικό Άξονα « Άκτιο – Δυτικός Άξονας» και Κατασκευή του Νέου Αγωγού Ύδρευσης Λευκάδας» και αφορούν :

α) τον περιορισμό ως προς τα όρια ταχύτητας των διερχόμενων – κυκλοφορούντων οχημάτων και

β) την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, τμηματικά και σε περιορισμένες θέσεις, στο τμήμα της Ε.Ο Αμφιλοχίας – Λευκάδας από την χ/θ 47+000 έως την χ/θ 49+000, για την εκτέλεση εργασιών του έργου .

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων παρακαμπτήριων οδών, όπως αυτές θα υποδεικνύονται από τις τοποθετηθείσες με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας, πληροφοριακές πινακίδες και ορίζονται στην σχετική εγκεκριμένη μελέτη.

Μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία του τμήματος θα επανέρχεται στην προτέρα κατάσταση.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν καθ όλο το 24ωρο κατά το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 21/01/2022 έως και την Τρίτη 31/05/2022.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“ΝΑΙ” από την ΕΛΜΕ Λευκάδας στην εισήγηση της ΟΛΜΕ για απεργία την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ε.Λ.Μ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΔΡΑ:1ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Τηλ.-FAX: 26450-24715 Email:elme.lefkadas@gmail.cοm Λευκάδα 15-5-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λευκάδας που πραγματοποιήθηκε την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights