Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

Τείχος ανοσίας με τούβλα ανοησίας. Οι ενέργειες κυβέρνησης και «ειδικών» συντηρούν το πρόβλημα του κορωνοϊού;

Κυβέρνηση και «ειδικοί» μετά το «έξυπνο» κλειδαμπάρωμα από τις 21.00’-23.00’-00.30’, τα «σωτήρια» sms στο 13033, το «διαπαιδαγωγικό» ξυλοφόρτωμα των αναπαυόμενων σε παγκάκια και τις «θεϊκές» μονές, διπλές, FFP2 μάσκες, πλέον υποστηρίζουν ότι θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω με μία επιχείρηση που κατάστρωσαν και την ονόμασαν «ελευθερία».

Δυστυχώς, η πορεία των εξελίξεων έχει δείξει πως κάθε μέτρο που εφάρμοσαν αποδείχθηκε όχι απλά αναποτελεσματικό, αλλά μάλλον και καταστροφικό.

Όπως τόνισαν διεθνώς διακεκριμένοι επιστήμονες, τα προηγούμενα «μέτρα» (περιορισμός σε κλειστούς χώρους, περιορισμός μετακίνησης μέσα σε λιγότερες ώρες, υπερεκτιμημένη εντύπωση προστασίας της μάσκας) ευνόησαν τη μεταδοτικότητα, άρα πιθανότατα και τη θνησιμότητα. Επίσης, εκφράζουν επιφυλάξεις απέναντι στο μαζικό εμβολιασμό με εμβόλια που δεν έχουν λάβει τελική έγκριση. Άλλοι διακεκριμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο μαζικός εμβολιασμός είναι επιστημονικό σφάλμα επειδή επιτείνουν τις μεταλλάξεις. Δηλαδή διαιωνίζουν το πρόβλημα. Παράλληλα, άνθρωποι πεθαίνουν ή παθαίνουν σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό τους.

Τώρα έχουμε τη μετάλλαξη «δέλτα» και οσονούπω τη «δέλτα plus». Πιθανόν να έχουμε και ««έψιλον» και «έψιλον plus». Ενώ δεν υπάρχουν ακόμα έγκριτες μελέτες για τη θνησιμότητα κάθε μετάλλαξης, κυβέρνηση και «ειδικοί» μας τρομοκρατούν λέγοντας ότι είναι πολύ πιο μεταδοτικές. Ταυτόχρονα, σπεύδουν να παρουσιάσουν εκτιμήσεις, όχι επιστημονικές μελέτες, για το πόσο αποτελεσματικά είναι τα υπάρχοντα εμβόλια στην κάθε μετάλλαξη.

Σπέρνουν το μίσος και τη διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων, διατυπώνοντας την άποψη ότι για τυχόν νέο κύμα και επομένως κλειδαμπάρωμα θα φταίνε όσοι δε θέλουν να εμβολιαστούν. Η οποία δε βασίζεται σε καμία έγκριτη επιστημονική μελέτη. Όπως και κάθε τους προηγούμενη άποψη.

Μάλιστα, δε διστάζουν να μετατρέπουν τους νεκρούς των εμβολίων σε στατιστικά νούμερα. Αλλά δεν τολμάνε να παρουσιάσουν αντίστοιχα στατιστικά από άλλου είδους γνωστά εμβόλια. Όπως της γρίπης, του τετάνου και της ηπατίτιδας.

Συνεχίζουν να αρνούνται προκλητικά και αμετανόητα, μελλοντικά ίσως και ποινικά κολάσιμα, να κάνουν οποιαδήποτε ουσιώδη ενέργεια. Βελτίωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας περίθαλψης, προμήθεια θεραπειών μονοκλωνικών αντισωμάτων, αντιμετώπιση του συγχρωτισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προσωποποιημένη υγειονομική βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες (περίπου το 20-25% του πληθυσμού), ανέγερση νέων νοσοκομείων, βελτίωση των συνθηκών στα υπάρχοντα νοσοκομεία, πλήρης και μόνιμη επάνδρωση όλων των υγειονομικών βαθμίδων, σοβαρή επιδημιολογική επιτήρηση, επίβλεψη της εξέλιξης των αντισωμάτων σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες, συνεχή επίβλεψη παρενεργειών σε εμβολιασμένους, πληθυσμιακή αποσυμπίεση των μεγάλων πόλεων.

Παρουσιάζουν την υπό έρευνα επίκτητη τεχνική ανοσία των χωρίς τελική έγκριση εμβολίων ως υπέρτερη της φυσικής, χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση (μείωση της διάρκειας ισχύος του πιστοποιητικού φυσικής ανοσίας, προσπάθεια επιβολής εμβολιασμού σε ήδη νοσήσαντες, παρουσίαση επιθυμητού στόχου ανοσίας πληθυσμού μόνο με εμβολιασθέντες).

Ενώ σοβαροί επιστήμονες εξηγούν ότι τα εμβόλια είναι για ατομική προστασία, καθώς και ότι οι εμβολιασμένοι επίσης μεταδίδουν και νοσούν, κυβέρνηση και «ειδικοί» προτρέπουν, τρομοκρατούν, εκφοβίζουν, εξαναγκάζουν να εμβολιαστούν ακόμα και εκείνοι που κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό όσο και από τη γρίπη (https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/194399077_1146009449218231_4544632137125362138_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=YcBYC9SbwM0AX_PBF3h&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=fbe5508a4233868804747719e0ebf496&oe=60DF0DE4). Με προϊόντα πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών που δεν έχουν λάβει τελική έγκριση και είναι άγνωστες οι μακροχρόνιες παρενέργειες τους. Γονείς που έχουν νέα παιδιά να μεγαλώσουν. Άνθρωποι που επιθυμούν να γίνουν πατεράδες και μανάδες. Νέοι και νέες που έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Για να προστατέψουμε ποιον; Τον εμβολιασμένο. Δηλαδή τον ήδη προστατευμένο συνάνθρωπό μας. Από ποιον; Από έναν ιό με διάμεση ηλικία θανόντων τα 78 έτη. Πλέον βάλανε στο στόχαστρο και τα ανήλικα παιδιά. Αυτή είναι η πράξη αγάπης και ευθύνης που πλασάρουν.

Ανακοινώνουν ότι τυχόν νέο κλειδαμπάρωμα θα αφορά μόνο όσους δε θέλουν να εμβολιαστούν, οι οποίοι δε θα λάβουν καμία οικονομική στήριξη. Δηλαδή, ένας υγιέστατος καταστηματάρχης ή ελεύθερος επαγγελματίας που δε θέλει να εμβολιαστεί θα του κλείσουν το μαγαζί ή θα του απαγορεύσουν να λειτουργεί το γραφείο του και θα καταδικάσουν τον ίδιο και την οικογένειά του στην πείνα. Αυτή είναι η δημοκρατία των «μορφωμένων».

Επιζητούν να διαμορφώσουν μία κοινωνία όπου για να μπεις σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο πρέπει να ελέγχονται προσωπικά σου δεδομένα. Σήμερα αν είσαι εμβολιασμένος για τον κορωνοϊό, αύριο ποιος ξέρει τι άλλο. Ίσως αν είσαι αρεστός στα πολιτικά ή θρησκευτικά σου φρονήματα.

Προσπαθούν να μπολιάσουν στον κόσμο την αλγεινή, αντιεπιστημονική, ανήθικη, αντισυνταγματική και φασιστική πεποίθηση ότι αυτοί που δε θέλουν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού είναι λεπροί. Τους ονοματίζουν επιδεκτικά και ρατσιστικά ως «ανεμβολίαστους».

Επιδιώκουν ξεδιάντροπα να εκπαιδεύσουν τη νέα γενιά στο χρηματισμό. Για να το εφαρμόζουν πιθανόν να το βλέπουν ως κάτι φυσιολογικό.

Σοβαροί επιστήμονες δηλώνουν ότι συνάδελφοί τους φοβούνται να μιλήσουν, γιατί αν το κάνουν θα τους λιώσουν.

Μέσα από όλο αυτό το κλίμα προκύπτει ένα σοβαρό ερώτημα. Αν με το μαζικό εμβολιασμό μετατρεπόμαστε σε όργανα για να μεταλλάσσεται πιο επιθετικά ο ιός. Με συνέπεια να εφευρίσκεται ένα πάτημα για διαιώνιση των εμβολιασμών. Το σπουδαιότερο και χειρότερο; Να μην προστατεύεται ουσιαστικά ο ευπαθής συνάνθρωπός μας.

Γιατί, από ένα σημείο και έπειτα η επαναλαμβανόμενη αποτυχία παύει να θεωρείται τυχαία ή φταίξιμο άλλων (απείθαρχοι νέοι και συνταξιούχοι, αρνητές μάσκας, καθήμενοι σε παγκάκια, μη εμβολιασμένοι για τον κορωνοϊό, κλπ). Οφείλεται είτε σε ανικανότητα, είτε σε δόλο, είτε σε συνδυασμό και των δύο.

Εκτός εάν πιστεύει κανείς ότι οι αδίστακτες πολυεθνικές και το εκμαυλισμένο πολιτικό σύστημα βρίθουν ανιδιοτέλειας και ηθικών αξιών.

Κωνσταντίνος Μαργέλης

Άγιος Πέτρος, Λευκάδας, 2 Ιουλίου 2021

www.eksadaktylos.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights