Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Οκτωβρίου 2021

ΔΛΤ Λευκάδας: Σε απευθείας αναθέσεις καταφεύγει για την είσπραξη των τελών ελλιμενισμού σε Λευκάδα και Μεγανήσι

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ χάνονται από την ολιγωρία του ταμείου να οργανώσει την είσπραξη των τελών ελλιμενισμού σε Λευκάδα και Μεγανήσι.

Κι ενώ εκατοντάδες είναι τα  σκάφη αναψυχής που διανυκτερεύουν στα Λιμάνια της ΠΕ Λευκάδας, μόνιμοι χρηματοδότες και ίσως μοναδικοί παραμένουν οι ψαράδες , παρότι επίσημα ο τουρισμός διανύει τον δεύτερο μήνα ανοίγματος!

Πρόκειται για συνέχεια της περυσινής αποτυχημένης προσπάθειας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου(τουλάχιστον όσον αφορά τα λιμάνια του Μεγανησίου) για είσπραξη τελών ελλιμενισμού, τέτοιου μεγέθους που τίθεται εν αμφιβόλω η κάλυψη των εξόδων της απευθείας ανάθεσης της εν λόγω υπηρεσίας.

Κι ενώ υπήρχε αρκετός χρόνος για να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί καλύτερα η είσπραξη με την έγκαιρη  πρόσληψη ικανού αριθμού εισπρακτόρων μέσω ΑΣΕΠ, εντούτοις υπήρξε και μείωση αλλά καθυστερημένη κίνηση της απαραίτητης διαδικασίας, επιτρέποντας να διαιωνίζεται το χάος τουλάχιστον όσον αφορά τα λιμάνια του Μεγανησίου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκάδας (ΔΣΛ) για το ακίνητο του Δήμου Λευκάδας στα Βαρδάνια που μεταβιβάστηκε στο ΤΑΙΠΕΔ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΗΛ: 2645025220 Τ.Κ. 31100 Email: dslefkados@yahoo.gr Λευκάδα 17 Μαΐου 2013 ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *