Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
7 Δεκεμβρίου 2023

Τι λέει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για την παιδική χαρά στην Μαργαρίτα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ των meganisinews.gr και aromalefkadas.gr

Σε σχόλιό σας αναφέρετε ότι «το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας θυμήθηκε τώρα την παιδική χαρά που βρίσκεται στην παραλία».

Αν θέλατε να είχατε ενημέρωση, για να έχουν και οι αναγνώστες σας έγκυρη ενημέρωση, θα μπορούσατε να ρωτήσετε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας και μετά σχολιάζατε ό,τι νομίζετε ότι δεν γίνεται σωστά.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τις ενέργειες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας για να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας έγκαιρα, κατά την διάρκεια του χειμώνα, αποκατάστησε τις ζημιές που είχαν προκληθεί τόσο στη περίφραξη, όσο και στα όργανα της παιδικής χαράς.

Παράλληλα προχώρησε τη διαδικασία προμήθειας των δαπέδου ασφαλείας για την αντικατάστασή του. Ας σημειωθεί δε ότι η εργασία αυτή δεν μπορούσε να γίνει χειμώνα, γιατί πρέπει να μην υπάρχει υγρασία στο δάπεδο.

Το δάπεδο ασφαλείας είναι ήδη στη Λευκάδα και την Τετάρτη 05/05 θα αρχίσει η τοποθέτησή του που θα ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα είμαστε σε συνεννόηση με υπεύθυνο για τον έλεγχο και πιστοποίηση της ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Κάθε συμπολίτης μας ας βγάλει το δικό του συμπέρασμα αν η παιδική χαρά δεν θα λειτουργήσει το καλοκαίρι, όπως λέει το δημοσίευμά σας, ή εντός του Μαΐου όπως προγραμματίζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδος

Σπύρος Καρβούνης

Σχόλιο του meganisinews: Aγαπητέ κ. πρόεδρε το site δεν λαμβάνει ειδική άδεια για να δημοσιεύσει  κριτική που στηρίζεται σε πραγματικά περιστατικά   και αυταπόδεικτα γεγονότα .  Οι εποχές  όπου πριν δημοσιευθούν τα κείμενα ,  υποβάλλονταν σε επιτροπές ή υπηρεσίες για λογοκρισία και έλεγχο ‘εχουν περάσει ανεπιστρεπτί .

Επί της ουσίας τώρα , το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχει αναλάβει από δημαρχίας Κων /νου Δρακονατειδή να  ανασκευάσει την παιδική χαρά στην Μαργαρίτα, εμάς δεν μας ενδιαφέρει πως , ποιός και το γιατί, έχουμε ένα γεγονός. Τρία χρόνια τουλάχιστον κι ακόμα η συγκεκριμένη  παιδική χαρά είναι κλειστή χωρίς πιστοποίηση.

Στην Κίνα κ. πρόεδρε έστησαν νοσοκομείο σε μία εβδομάδα εκ θεμελίων και στην Λευκάδα δεν έχουμε καταφέρει για δέκα ολόκληρα χρόνια να πιστοποιήσουμε  μία παιδική χαρά. Τώρα εάν θα καταφέρετε εσείς εντός Μαϊου να  λειτουργήσει  με αναρτημένη την πινακίδα πιστοποίησης η παιδική χαρά που αναλάβατε( εδώ και τέσσερα χρόνια)  να  κατασκευάσετε, μην ανησυχείτε εδώ είμαστε και θα σας το πιστώσουμε ωστόσο μέχρι και εχθές ( μετά το δημοσίευμά μας) ανεβάζατε στην διαύγεια αποφάσεις και δαπάνες που απαιτούνται:

 

Αφήστε λοιπόν  τα σχόλια για την δική μας ενημέρωση και ασχοληθείτε περισσότερο με το να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στον δικό σας(ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ)  τρόπο λειτουργίας,. Επίσης κάθε φορά που θα “σηκώνεται ” το δάχτυλο, καλά θα ήταν πριν δείξετε  να θυμάστε,  ότι η δική σας η θέση είναι έμμισθη  και διορισμένη! Και συμφωνούμε απόλυτα: “Ο καθένας συμπολίτης μας διαθέτει την κοινή λογική για να μας κρίνει”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights