Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Ιουνίου 2024

ΔΛΤ Λευκάδας: Τώρα θυμήθηκαν πως η παιδική χαρά στην Μαργαρίτα, δεν έχει κι αυτή δάπεδο ασφαλείας!

Δεκαπέντε ημέρες πριν το άνοιγμα  για την τουριστική σεζόν 

Χωρίς ασφαλή και πιστοποιημένη παιδική χαρά παραμένει τόσο η πόλη, όσο και το νησί της Λευκάδας. Μετά την απόφαση της Οικονομικής  Υπηρεσίας   του δήμου Λευκάδας για το κλείσιμο της μοναδικής στην πλατεία Λάκη Σάντα, έρχεται μια νέα απόφαση από το Λιμενικό Ταμείο για να μας υπενθυμίσει ότι η ολιγωρία και η ανευθυνότητα, δεν έχει  στέγη, ζει και βασιλεύει σε όλες τις εκφάνσεις  της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου.

Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι τόσοι μήνες καραντίνα δεν ήταν αρκετοί ώστε να παραγγελθεί και να τοποθετηθεί το δάπεδο ασφαλείας εγκαίρως  με αποτέλεσμα τα παιδιά της Λευκάδας , αλλά και των επισκεπτών- τουριστών να στερηθούν  άγνωστο ακόμα για πόσο , μετά από τόσο καιρό εγκλεισμού ακόμα έναν παιδότοπο.

Άιντε μετά να βρούμε εργολάβο, άιντε προθεσμίες, άιντε παρατάσεις, άιντε να φέρουμε επιτροπή να την πιστοποιήσουμε, άιντε να βρει ελλείψεις, άιντε νέες αποφάσεις για χρήματα, άιντε νέα προκήρυξη, άιντε πίσω η επιτροπή . Είναι κανείς  που πιστεύει ότι θα λειτουργήσει και αυτό το Καλοκαίρι με πιστοποίηση;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights