Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Σεπτεμβρίου 2021

Πιπέρι στο στόμα του Βασίλη Κικίλια…

Γιατί  είπε τ΄αυτονόητα!

Ήταν Τετάρτη απόγευμα που ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση έκανε αναφορά στον νομό μας, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τα ενεργά κρούσματα στις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου, Θάσου, Πρέβεζας, Ροδόπης, Πιερίας , Φωκίδας , Καβάλας, Αρκαδίας και Λευκάδας.

Και πώς να μην κάνει αναφορά αφού σε καθημερινή βάση  βρίσκονται κρούσματα, ένα, δύο και συχνότερα τρία δηλαδή αναλογικά την εβδομάδα πάνω από από το  όριο συναγερμού σε αναφορά 100.000 πληθυσμού.

Διαβάζουμε ότι έσπευσε ο βουλευτής να τον “ανακαλέσει στην τάξει” ώστε να μην χαλάει   την καλή εικόνα που θέλουμε για “εσωτερική” κι “εξωτερική” χρήση. Κάπως έτσι   βέβαια συμπεριφερόμαστε  με όλα τα σοβαρά και τα σπουδαία σ΄αυτό το νησί, φροντίζοντας  ότι  μας “πονάει” το χώνουμε κάτω από το χαλί κι ότι μας προβληματίζει απλώς  το  μεταθέτουμε χρονικά για να  το βρούμε πάλι μπροστά μας κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μήπως θα ήταν πιο πρακτικό να ζητάμε από τον υπουργό  να  επισπευσθούν οι εμβολιασμοί και να εξοπλιστεί και η ΜΕΘ του Νοσοκομείου, αντί να του επιβάλλουμε την απόκρυψη στοιχείων;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παραιτήθηκε και η Δάφνη

Με μια λιτή ανακοίνωση-αποδοχή  που αναρτήθηκε στη Διαύγεια γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με το γραφείο δημάρχου Λευκάδας: “ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *