Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Οκτωβρίου 2023

Πιπέρι στο στόμα του Βασίλη Κικίλια…

Γιατί  είπε τ΄αυτονόητα!

Ήταν Τετάρτη απόγευμα που ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση έκανε αναφορά στον νομό μας, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τα ενεργά κρούσματα στις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου, Θάσου, Πρέβεζας, Ροδόπης, Πιερίας , Φωκίδας , Καβάλας, Αρκαδίας και Λευκάδας.

Και πώς να μην κάνει αναφορά αφού σε καθημερινή βάση  βρίσκονται κρούσματα, ένα, δύο και συχνότερα τρία δηλαδή αναλογικά την εβδομάδα πάνω από από το  όριο συναγερμού σε αναφορά 100.000 πληθυσμού.

Διαβάζουμε ότι έσπευσε ο βουλευτής να τον “ανακαλέσει στην τάξει” ώστε να μην χαλάει   την καλή εικόνα που θέλουμε για “εσωτερική” κι “εξωτερική” χρήση. Κάπως έτσι   βέβαια συμπεριφερόμαστε  με όλα τα σοβαρά και τα σπουδαία σ΄αυτό το νησί, φροντίζοντας  ότι  μας “πονάει” το χώνουμε κάτω από το χαλί κι ότι μας προβληματίζει απλώς  το  μεταθέτουμε χρονικά για να  το βρούμε πάλι μπροστά μας κάποια στιγμή στο μέλλον.

Μήπως θα ήταν πιο πρακτικό να ζητάμε από τον υπουργό  να  επισπευσθούν οι εμβολιασμοί και να εξοπλιστεί και η ΜΕΘ του Νοσοκομείου, αντί να του επιβάλλουμε την απόκρυψη στοιχείων;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Λάζαρης εκτός ΝΕ ΠΑΣΟΚ!

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στην πόλη της Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights