Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Κύριε Κτενά είστε Αντιπεριφερειάρχης κι όχι δήμαρχος Λευκάδας

Στην ΠΕ Λευκάδας ανήκει και το Μεγανήσι

Στην διάθεση των πόρων της ΠΕ Λευκάδας απουσιάζουν έργα που αφορούν το Μεγανήσι τα τελευταία δύο έτη. Τα τελευταία χρήματα που δόθηκαν ήταν 200.000 ασφαλτικά από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή  και τον τ. Αντιπεριφερειάρχη Θοδωρή Χαλικιά.

Και  καλά χρήματα που δεν διαθέτετε για το Μεγανήσι, δεν βλέπετε και το προφανές, ότι το δρομολόγιο Καστός , Κάλαμος – Νυδρί, άνετα θα μπορούσε να  γίνονταν Καστός , Κάλαμος, Βαθύ Μεγανησίου- Νυδρί με  μόνο θετικά αποτελέσματα για την σύσφιξη των κοινωνικών  σχέσεων και τις εμπορικές συναλλαγές εντός της Περιφερειακής Ενότητας της οποίας οι πολίτες σας όρισαν να διοικείται.

Αν πάραυτα φιλοδοξείτε να γίνεται δήμαρχος στην θέση του δημάρχου, το καλύτερο θα ήταν  ν΄ αφουγκραζόσασταν την εκφρασμένη άποψη των συμπατριωτών μας στον Κάλαμο και στο Καστό  και το δρομολόγιο να  ήταν Καστός, Κάλαμος -Λευκάδα.

Τώρα εύλογα γεννάται το ερώτημα γιατί ο δήμαρχός μας δεν έκανε σχετικό αίτημα, η απάντηση όμως είναι απλή , πολύ απλή , μάλλον σαν κατάλοιπο της εποχής των παθογενειών της μεταπολίτευσης θ΄ ακουστεί.

Γιατί σε τούτο δω το δύσμοιρο τον τόπο δεν υποφέρουμε από ιδέες κι από οράματα, χωλαίνουμε στην εφαρμογή τους , λόγω μικροπολιτικών   αγκυλώσεων  και  άγρα  ψηφοφόρων!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights