Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Αυγούστου 2022

Κτενάς: «Ένα βήμα πιο κοντά η Παράκαμψη Καλαμιτσίου με τη δωρεά μελέτης από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε.»

Με ομόφωνη απόφαση, πλην μίας λευκής ψήφου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έκανε αποδεκτή τη δωρεά της εταιρείας ΜΗΚΥΝΑΙ Α.Ε., η οποία προσέφερε προς την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Αποκατάσταση Δρόμου Αγίου Νικήτα-Καλαμίτσι από περιοχή κατολίσθησης έως τη διασταύρωση προς Εξάνθεια και Χορτάτα» (Παράκαμψη Καλαμιτσίου), συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 ευρώ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, δήλωσε σχετικά:

«Η προσφορά της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε. είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για το πολύπαθο έργο της Παράκαμψης του Καλαμιτσίου και αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία αυτή, εκ της οποίας αφενός εξοικονομείται δημόσιο χρήμα και αφετέρου κερδίζεται πολύτιμος χρόνος.

Να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙ Α.Ε. και την εκπρόσωπό της κα. Κορίνα Φασούλη – Γραφανάκη, για την έμπρακτη υποστήριξή στην προσπάθειά μας, ώστε το σημαντικότατο έργο για τη Δυτική Λευκάδα, να λάβει επιτέλους σάρκα και οστά μετά από τόσα χρόνια.».

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από την αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας και του Προέδρου Τ.Κ. Καλαμιτσίου στην περιοχή του έργου:

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Φατούρος στο zougla.gr: “Η κυβέρνηση αρνείται χωρίς λόγο να μας ανανεώσει τις άδειες αλιείας στις βινζότρατες”

Άλλα μας υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης… Μεγάλες αντιδράσεις δεκάδων επαγγελματιών αλιέων που χρησιμοποιούν το αλιευτικό εργαλείο βιντζότρατα έχει προκαλέσει η στάση […]

Και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να δοθούν τα ονόματα των δημάρχων και των περιφερειαρχών για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα “μαύρου χρήματος” (λίστα Νικολούδη)

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη λίστα Νικολούδη Οι έλεγχοι για τη φοροδιαφυγή και την απόκρυψη περιουσιακών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *