Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Απριλίου 2024

Νέα απόφαση του δημάρχου Λευκάδας, για τον υπάλληλο του δήμου που δικαίωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Επιστρέφει , αλλά προσωρινά στην θέση του!

Η περιπέτεια του υπαλλήλου ξεκίνησε όταν έμεινε κενή η θέση προϊσταμένου  υπηρεσίας του δήμου  λόγω συνταξιοδότησης. Ο δήμαρχος Λευκάδας παρακάμπτοντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την αναπλήρωση της θέσης τον μετακίνησε  χωρίς να το επιθυμεί  ο ίδιος στην κενή θέση , όντας ήδη  προϊστάμενος  άλλης υπηρεσίας.

Ο υπάλληλος  κατέχει αυτήν την θέση από τις 2/1/2014  με επιλογή του τότε Υπηρεσιακού Συμβουλίου κι απόφαση του τέως δημάρχου Κων/νου Αραβανή.

Με σημερινή απόφαση  του δημάρχου Λευκάδας  ακυρώνεται η απόφαση μετακίνησης του υπαλλήλου στην νέα  υπηρεσία (αφού είχε κάνει προσφυγή και την κέρδισε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση) όπως ήταν αναμενόμενο, όμως δεν κλείνει το ζήτημα με την επιστροφή και την παραμονή στην θέση την οποία κατείχε ο υπάλληλος πριν δημιουργηθεί το ζήτημα.

Η απόφαση τροποποιεί  και την απόφαση του 2013 με την οποία  τοποθετούνταν ο εν λόγω υπάλληλος στην θέση προϊσταμένου που κατέχει σήμερα, μετατρέποντάς την πλέον  σε προσωρινή:

“Ανακαλούμε την υπ. αριθμ./28.1.2021) Απόφαση Δημάρχου περί «μετακίνησης Προϊσταμένου Διεύθυνσης – Τροποποίηση της υπ. αριθμ./31.12.2013 Απόφασης Δημάρχου περί τοποθέτησης προϊσταμένων Διευθύνσεων Δήμου Λευκάδας», σύμφωνα με το σκεπτικό της υπ. αριθμ./16.3.2021 Απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, με θέμα: « Εξέταση Προσφυγής του, δημοτικού υπαλλήλου, κατά της αριθμ. πρωτ28.1.2021 Απόφασης Δημάρχου Δήμου Λευκάδας».

Ο υπάλληλος του Δήμου Λευκάδας θα εκτελεί τα καθήκοντά του ως Προϊστάμενος Διεύθυνσης μέχρι την τοποθέτηση προϊσταμένων από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας,, και για όσο χρονικό διάστημα θα τα ασκεί, θα του καταβάλλεται το προβλεπόμενο για τη θέση επίδομα.”

δείτε σχετικά: Δικαιώνει η Αποκεντρωμένη υπάλληλο του δήμου Λευκάδας που δεν αποδέχθηκε την θέση του Προϊσταμένου της Δ/θυνσης Πολεοδομίας

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights