Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Οκτωβρίου 2023

Άνοιξαν οι «ασκοί του Αιόλου» στο Βαθύ

Πιέστε στην εικόνα για μεγέθυνση

 

Ερώτηση προς τον δήμαρχο απεύθυνε η αρχηγός της αντιπολίτευσης και   επικεφαλής του συνδυασμού “Πρώτα το Μεγανήσι » κ. Αικατερίνη Καββαδά  για εργασίες που εκτελούνται  σε κτίριο της  μαρίνας Βαθέως με ευθύνη των ενοικιαστών.

Ο δήμαρχος κ. Ζαβιτσάνος ενημέρωσε  το Δημοτικό Συμβούλιο ότι, με έγγραφο που ο Δήμος έχει αποστείλει, του θέματος έχει επιληφθεί η πολεοδομία Λευκάδας.

Η  δικιά μας  σύσταση προς αμφοτέρους είναι πως η επιλεκτική στόχευση  σε επιχειρηματίες σύντομα θα οδηγήσει σε μεγάλα  αδιέξοδα στην ευρύτερη περιοχή του Βαθιού.

Και  τούτο γιατί κανείς επιχειρηματίας που «βάλλεται» δεν θα καθήσει  με σταυρωμένα χέρια, αισθανόμενος ότι  αντιμετωπίζεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά!

Όταν ο πατέρας σας νοικιάζει την αυλή του σπιτιού σας, ο μόνος που δεν ευθύνεται είναι ο ενοικιαστής που ρητά αναφέρεται στο συμβόλαιό του τι έχει νοικιάσει . Οι όποιες δεσμεύσεις ισχύουν για αμφότερες πλευρές!

Το  «ο αναμάρτητος  πρώτος  τω λίθω  βαλλέτω»  ταιριάζει  γάντι στην περίπτωσή  μας. Εκτός εάν αποδεχθούμε  σαν «αξίωμα»  ότι  το νόμο τον  επιβάλλουν οι νικητές…

Υ.Γ  Αναρωτιόμαστε αν περνώντας  για έλεγχο η πολεοδομία  σταματήσει και στα «κιόσκια».

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights