Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Μαρτίου 2023

Κόντρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον δήμο Λευκάδας. Τώρα ζητούν ενοίκιο και για το δημαρχείο!

Η πολιτική διένεξη ξεπέρασε το όριο της όποιας ατομικής ή πολιτικής αντιπαράθεσης και γίνεται σε βάρος των δημοτών

Σε απάντηση   σχετικής ερώτησης του Κων/νου Δρκονταειδή στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Λευκάδας  δήλωσε ενήμερος για το θέμα,  δηλαδή ότι σε  εισήγηση θέματος του Περιφερειακού Συμβουλίου  γίνεται αναφορά για το ζήτημα ττοποθέτησης των ATM, από το οποίο ενοίκιο το 30% πηγαίνει στην ΕΤΑΔ, , ετέθη ζήτημα και για πιθανό ενοίκιο του δήμου Λευκάδας.

Ωστόσο όπως πληροφόρησε ο δήμαρχος Λευκάδας το θέμα αναβλήθηκε και δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα, επικαλούμενος ελλιπή ενημέρωση.

Πάντως από της συνεντεύξεις της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδης Κράτσα  διαφαίνεται μία τουλάχιστον πολιτική διάσταση απόψεων με τον δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό. Πρέπει να γίνει κατανοητό όμως ότι είναι άλλο πράγμα μια ατομική ή κομματική αντιπαράθεση κι άλλο πράγμα μία απόφαση που αποβαίνει επιζήμια για το σύνολο των Λευκαδιτών.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Να αθωωθούν όλοι οι αγωνιστές που δικάζονται στις 3/5/2022 για την συμμετοχή τους στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών

Το Νοέμβριο του 2017 επί  κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δυνάμεις της αστυνομίας επιτέθηκαν εναντίον ειρηνικής κινητοποίησης αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights