Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Αυγούστου 2022

Θ. Σολδάτος: Προσωρινή η αντιμετώπιση του ζητήματος με τ΄ αντιδραστήρια

Ζητά  από το Υπουργείο Υγείας κάλυψη της δαπάνης για ανυτιδραστήρια για όλο το 2021

Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ»

Εξετάσεις ανίχνευσης Covid-19 στο Μοριακό Αναλυτή του Νοσοκομείου

Η ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας στο αίτημα της δημοτικής μας παράταξης και της επακόλουθης συνέργειας του Βουλευτή Λευκάδας κ. Α. Καββαδά, περί εγκρίσεως πιστώσεως για την αγορά αντιδραστηρίων τεστ κορωνοϊού, είναι ένα σημαντικό βήμα για την προσωρινή αντιμετώπιση του ζητήματος.

Έχοντας υπόψη το πλήθος των ημερησίως διερευνώμενων περιστατικών στο νοσοκομείο μας, θεωρούμε ότι οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας και της 6ης ΥΠΕ, πρέπει να προγραμματίσουν την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου μας για ολόκληρο το 2021, δημιουργώντας έτσι τις απαιτούμενες προϋποθέσεις καλύψεως των αναγκών μέσω του τακτικού προϋπολογισμού για τα χρόνια που ακολουθούν.

Μόνο έτσι διασφαλίζουμε τις αυθημερόν απαντήσεις, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους υγειονομικούς μας να αντιμετωπίζουν χωρίς καθυστέρηση τα περιστατικά που προκύπτουν.

Με εκτίμηση
για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ»
Θοδωρής Σολδάτος

 

Σημείωση σύνταξης: Η υπογράμμιση με έντονα γράμματα είναι του meganisinews

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Με παρέμβαση Καλούδη η ψήφιση Νησιωτικών Πολιτικών και καθημερινών ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών για τα νησιά του Ιονίου στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ

«Δεν είμαστε στα Ιόνια πολίτες τέταρτης κατηγορίας» Στη σημερινή 2η ημέρα του 1ου Τακτικού Συνέδριου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *