Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαρτίου 2024

Στα 58 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα στην Λευκάδα

Δώδεκα μόλις πριν τα εβδομήντα

Τέσσερα νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα  ο ΕΟΔΥ για τον δήμο Λευκάδας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μειωμένο αριθμό ελέγχων δειγμάτων , λόγω της αργίας της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ   αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του ανακοίνωσε ο δήμος Λευκάδας και μία μετά την άλλη οι δημόσιες υπηρεσίες κατεβάζουν ρολά για επισκέψεις από τους πολίτες.

Η καθυστέρηση στην λήψη των αποφάσεων έχει φέρει γκρίνια  κι έντονη κριτική από τις δημοτικές παρατάξεις, ο Κώστας Δρακονταειδής  ζήτησε να μπει λουκέτο σε ‘ολες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, ο Θοδωρής Σολδάτος ζητά να γίνονται τα μοριακά τεστ στην Λευκάδα και ο δήμαρχος  Λευκάδας σπεύδει να κλείσει τον δήμο , για επισκέψεις δημοτών , ο δήμαρχος Μεγανησίου κοιτά πως θα διασφαλίσει ότι ο ιός δεν θα περάσει με το ferry-boat απέναντι, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι πλέον ο πανικός είναι διάχυτος στην πολιτική ηγεσία της Λευκάδας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ιχθυοκαλλιέργειες: Νέα επιστολή προς τους μη συνεπείς δημάρχους. Αυστηρή ανακοίνωση Δρακονταειδή – Σε ετοιμότητα οι ψαράδες του Μεγανησίου

Νέα επιστολή προς τους δημάρχους που δεν εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους από την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή κατά του χωροταξικού των […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights