Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Ιανουαρίου 2023

Ρισκάρουν νεκρούς για να μην κλείσει η Λευκάδα

Την στιγμή που τουλάχιστον εκατό άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα

Σύμφωνα με ραδιοφωνική συνέντευξη  στον ραδιοφωνικό σταθμό prisma 91,6 του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση, αύριο Παρασκευή θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις και σε κάποιο σημείο αναφέρει στον δημοσιογράφο:

Σε ενδεχόμενο lockdown ο προβληματισμός δεν είναι αν θα κλείσουν και πάλι τα καταστήματα και θα χάσουν οι επιχειρηματίες κάποια χρήματα, αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως αυτό θα έχει επιπτώσεις και αργότερα στην καλοκαιρινή περίοδο, καθώς δεν είναι και το καλύτερο να ακουστεί ότι η Λευκάδα έκλεισε και είχε πρόβλημα, είτε μας αρέσει είτε όχι όλα αυτά παρακολουθούνται και από το εξωτερικό άρα λοιπόν θεωρώ πως δεν θα πρέπει να κλείσουμε, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των κρουσμάτων αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγους μήνες ακόμη.”

Πρόκειται για μια ανεύθυνη στάση του προέδρου του επιμελητηρίου που δεν θέλω να πιστεύω ότι αποτελεί κομματική γραμμή κι ενδεχομένως πολιτική πίεση προς την Πολιτική Προστασία.

Αποτελεί τυχοδιωκτική κι επικίνδυνη στάση απέναντι στο Τουριστικό Προϊόν το οποίο υποτίθεται ότι  θέλουμε να προστατέψουμε. Για να καταλάβουμε  πως θα σας ακούγονταν εάν μόνο στην Αθήνα σήμερα είχαμε τρεις χιλιάδες κρούσματα; Ε λοιπόν με την αναγωγή τόσα  είχε η Λευκάδα! Εκτός πια εάν δεν γνωρίζει κανείς τα στοιχειώδη μαθηματικά!

Εδώ ολόκληρη Μύκονος και η Κεφαλλονιά δίπλα μας έκλεισαν τώρα για να προλάβουν τα χειρότερα  κι εμείς εδώ ακόμα το συζητάμε;

O τουρισμός δεν επηρεάζεται από το lockdown, επηρεάζεται από την προχειρότητα του άρπα -κόλα κι από την υποστελέχωση των υγειονομικών υπηρεσιών. Δεν χρειαζόμαστaν διορισμούς σε δήμο και Περιφέρεια . Τριάντα άτομα εάν προσλαμβάνονταν αντί αυτών υγειονομικοί για οχτώ μήνες να “οργώνουν την Λευκάδα κάνοντας συνεχή rapid-test και εμβόλια ,  θα  λύνονταν  πρόβλημα και χωρίς lockdown! 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights