Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2023

Εώς και 2 εκατ. ευρώ την εβδομάδα θα ενοικιάζεται ο Σκορπιός

Τριακόσιες χιλιάδες  άπαξ  ψήφισαν να πάρουμε όποτε-αν , δώδεκα από τους δεκατρείς δημοτικούς συμβούλους για την εισφορά σε γη οχτώ στρεμμάτων  προς τον δήμο Μεγανησίου!!!

Κι έχουν και το θράσος να ζητούν την ψήφο σας…

Κι εσείς κουράγιο να τους επιβραβεύετε δίνοντάς τους  ψήφο με συγχωροχάρτι…

Σ’υμφωνα με ρεπορτάζ της iefimerida.gr:

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΤ. ΡΙΜΠΟΛΟΒΛΕΦ

θρυλικός Σκορπιός, το πρώτο ιδιωτικό νησί που βάζει την Ελλάδα στον παγκόσμιο VIP τουριστικό χάρτη, αλλάζει πρόσωπο και θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2023, ώστε το καλοκαίρι του 2024 να φιλοξενήσει τους πρώτους επισκέπτες.Στις μακέτες αποτυπώνονται η άνεση και η πολυτέλεια των νέων εγκαταστάσεων: από το λιμάνι «Χριστίνα» που επεκτείνεται ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και θαλαμηγούς άνω των 100 μέτρων, μέχρι το ελικοδρόμιο, το αθλητικό και συνεδριακό κέντρο, το αμφιθέατρο και τις επαύλεις που θα φιλοξενούν την οικογένεια ή τους βαθύπλουτους ενοικιαστές.

Ενοικίαση για τουλάχιστον μία εβδομάδα Το νησί θα ενοικιάζεται ολόκληρο με όλες τις κατοικίες και τα υπόλοιπα κτίσματα, το λιμάνι και το ελικοδρόμιο για τουλάχιστον μία εβδομάδα, που σημαίνει πως αν κάποιος επιλέξει να μείνει λιγότερο, θα πληρώσει και τις 7 ημέρες. Το τίμημα για την κάθε εβδομάδα θα είναι minimum 1 εκατ. ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με τη ζήτηση και την εποχή, μπορεί να φτάνει και τα 2 εκατ. ευρω.

μετά από τρία χρόνια επίμονων προσπαθειών καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες και να πάρουμε την έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης από το κεντρικό συμβούλιο αρχιτεκτονικής ώστε να προχωρήσουν τα έργα. θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό οικονομικών Xρήστο Σταικούρα και τον αναπληρωτή υπουργό ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση που στήριξαν αυτή την επένδυση, την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον δήμαρχο Λευκάδας που ήταν κοντά μας σε όλα τα στάδια», λέει ο κ. Τσερνίτσιν, προσθέτοντας: « το έργο ωστόσο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συμβολή της δικηγορικής εταιρίας Κορίνα Φασούλη–γραφανάκη & συνεργάτες που ανέλαβε τη νομική υποστήριξη της εταιρείας Μυκήναι αε για την ένταξη της επένδυσης στη νομοθεσία των στρατηγικών επενδύσεων με αίτηση της εταιρίας στη δεσε, έκδοση απόφασης διυπουργικής επιτροπής για έγκριση, έκδοση π.δ. εσχασε, κυα περί έγκρισης χωροθέτησης, καθώς επίσης και την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου».

Τον δήμο Μεγανησίου, το δημοτικό συμβούλιο δεν διαβάζω πάραυτα να εισπράττουν  ευχαριστίες, ούτε τους τέως συντρόφους μου στην Λευκάδα και στην Περιφέρεια, άλλωστε όλοι αυτοί την δουλειά τους την κάνανε τόσο καλά , που ξέχασαν να τους μνημονεύσουν στα ευχαριστήρια…

Γιατί πολύ απλά οι  κάθε λογής επενδυτές και το κεφάλαιο, δεν έχουν  πατρίδα , θρησκεία, φίλους και συναισθήματα, ανθρώπους που τους κάνουν την δουλειά καλύτερα ψάχνουν!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights