Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
9 Μάι 2021

Συναγερμός στην Λευκάδα: Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου στελέχους του Κορωνοϊού

Υποχρεωτικά  rapid test σε όσους επισκέπτονται το Γενικό Νοσοκομείο

Στο τρίτο κύμα της  πανδημίας επισήμως εισέρχεται και η Λευκάδα , αφού χθες και σε εξέταση ρουτίνας εντοπίστηκε συμπολίτης μας μόνιμη κάτοικος της πόλης , θετική στο νέο στέλεχος του Κορωναϊου.

Σε τεστ που διενεργήθηκε στο στενό οικογενειακό  περιβάλλον βρέθηκε ακόμα ένα άτομο θετικό, ενώ ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σ΄αυτές τις περιπτώσεις για την ασφάλεια της υγειονομικής μονάδας του  Γενικού Νοσοκομείου εκτάκτως  από σήμερα το πρωί

Έτσι σχηματίστηκαν ουρές στην αναμονή των εξωτερικών ιατρείων , έμπροσθεν της αυλής, αφού το συνεργείο διεξαγωγής των rapid test,  στήθηκε την τελευταία στιγμή και ήταν υποστελεχωμένο.

Στους  επισκέπτες και οι συνοδούς, άνθρώπους  που είχαν συγγενείς ασθενείς σε μονάδες του Νοσοκομείου δεν επιτρέπονταν η είσοδος χωρίς τεστ και τους ενημέρωναν ότι  η είσοδος είναι άπαξ, μόνο για μία φορά  δηλαδή συνοδός επιτρέπεται αλλά μένει μέσα και την νύχτα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Υποψήφιος με την ΝΔ στην Β΄ Αθηνών ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΠΙΝ, Χρήστος Κονταρίδης

Στον στίβο της πολιτικής μεταπήδησε ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Χρήστος Κονταρίδης. Στο βιογραφικό που συνοδεύει την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *