Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Μαρτίου 2023

Συναγερμός στην Λευκάδα: Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου στελέχους του Κορωνοϊού

Υποχρεωτικά  rapid test σε όσους επισκέπτονται το Γενικό Νοσοκομείο

Στο τρίτο κύμα της  πανδημίας επισήμως εισέρχεται και η Λευκάδα , αφού χθες και σε εξέταση ρουτίνας εντοπίστηκε συμπολίτης μας μόνιμη κάτοικος της πόλης , θετική στο νέο στέλεχος του Κορωναϊου.

Σε τεστ που διενεργήθηκε στο στενό οικογενειακό  περιβάλλον βρέθηκε ακόμα ένα άτομο θετικό, ενώ ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα που προβλέπονται σ΄αυτές τις περιπτώσεις για την ασφάλεια της υγειονομικής μονάδας του  Γενικού Νοσοκομείου εκτάκτως  από σήμερα το πρωί

Έτσι σχηματίστηκαν ουρές στην αναμονή των εξωτερικών ιατρείων , έμπροσθεν της αυλής, αφού το συνεργείο διεξαγωγής των rapid test,  στήθηκε την τελευταία στιγμή και ήταν υποστελεχωμένο.

Στους  επισκέπτες και οι συνοδούς, άνθρώπους  που είχαν συγγενείς ασθενείς σε μονάδες του Νοσοκομείου δεν επιτρέπονταν η είσοδος χωρίς τεστ και τους ενημέρωναν ότι  η είσοδος είναι άπαξ, μόνο για μία φορά  δηλαδή συνοδός επιτρέπεται αλλά μένει μέσα και την νύχτα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σύσκεψη στελεχών για τους άξονες και τις κατευθύνσεις του προγράμματος της Επτανησιακής Αναγέννησης

Σύσκεψη με στελέχη της παράταξής του είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιώργος Καλούδης στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights