Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Ιανουαρίου 2023

Aναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες για Λευκάδα, Μεγανήσι, Κάλαμο, Καστό

Μικρή προθεσμία για ενστάσεις από τους θιγόμενους ιδιοκτήτες

Στην ανάρτηση του θεωρημένου δασικού χάρτη, της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, συνολικής έκτασης 363.108,54 στρεμμάτων, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. προχώρησε  το  “Ελληνικό Κτηματολόγιο”.

https://gis.ktimanet.gr

Στον ανωτέρω αναρτώμενο δασικό χάρτη περιλαμβάνεται και ο ιστορικός ορθοφωτοχάρτης, που απεικονίζει τα πολύγωνα των δασικών εν γένει εκτάσεων, που προσδιορίστηκαν από τα φωτοερμηνευτικά στοιχεία των παλαιότερων αεροφωτογραφιών.
.
.Σημειώνεται ότι στον αναρτημένο δασικό χάρτη απεικονίζονται με μαύρο χρώμα οι περιοχές που εξαιρέθηκαν της θεώρησής του, σε εφαρμογή της  σχετικής, οι οποίες εξαιρούνται της ανάρτησης και της υποβολής αντιρρήσεων.
.
.Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση τού περιεχομένου του αναρτημένου κατά τα  προηγούμενα δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας  εκατόν πέντε (105) ημερών, η οποία αρχίζει την29.01.2021ημέρα Παρασκευή.
.
.Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 13.05.2021ημέρα Πέμπτη.
.
Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατεινετα κατά 20 ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 02.06.2021 ημέρα Τετάρτη.
.
για την  υποβολή ενστάσεων εδώ
.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: . Μπορείτε εύκολα και χρησιμοποιώντας το πολύγωνο στα γραφικά να σχηματίσετε την ιδιοκτησία σας με αριστερό κλικ  (μπλέ χρώμα) κι επιλογή σημείων ,δημιουργείται  τα όρια της ιδιοκτησίας σας ,στο τέλος κάνετε δεξί κλικ και το σχήμα σας αποτυπώνεται με κίτρινο χρώμα, στην συνέχεια πατάτε το άσπρο βελάκι του πράσινου κύκλου στην ίδια σειρά εργαλείων και κατεβαίνει η πληροφορία από το σύστημα για το εάν είναι δασικό και κατά πόσο.
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κων/νος Μαργέλης: ” Ας μην εφησυχάζουν οι τοπικοί αιρετοί για τις ιχθυοκαλλιέργειες όσο η διαδικασία βρίσκεται στο ημίχρονο…”

Ιχθυοκαλλιέργειες στον Κάλαμο και στον Καστό Η Διεύθυνση Περιβαλλοντικών Αδειοδοτήσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος εισηγήθηκε πρόσφατα να μην επεκταθούν οι ιχθυοκαλλιέργειες […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights