Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2022

ΔΛΤ : Σαραπέντε χιλιάδες και το 2021 για την αποκομιδή των σκουπιδιών στον δήμο Λευκάδας

Μηδέν (0)  στον δήμο Μεγανησίου. 

Εγκρίθηκε η  δαπάνη Προγραµµατική σύµβαση µε ∆ήµο Λευκάδας για υπηρεσίες καθαριότητας ΧΖΛ ∆ήµου Λευκάδας και η διάθεση πίστωσης ύψους σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ 45.000,00 € για την πληρωµή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισµού εξόδων µε K.A. 10-6279.003 του προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2021 .

Ο δήμος Μεγανησίου με πολιτική ευθύνη τόσο της ηγεσίας του, όσο και των εκπροσώπων του στο Διαδημοτικό Ταμείο Λευκάδας -Μεγανησίου (όπως θα έπρεπε λογικά να ονομάζονταν) δεν έχουν μπει στην διαδικασία διεκδίκησης χρημάτων κι ανάλογης προγραμματικής συμφωνίας. Έτσι οι δημότες του και μάλιστα οι εναπομείναντες μόνιμοι κάτοικοι ( αφού οι εποχικοί δικαιούνται βάσει νομοθεσίας να χρεώνονται μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο) επιβαρύνονται την μεταφορά του  όγκου των σκουπιδιών στα λιμάνια από τους επισκέπτες με τα ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.

Πρόκειται για μεροληπτική συμπεριφορά του Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας,  που αρνείται ν΄αναλάβει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την προσχώρηση στην αρμοδιότητά του των λιμανιών του Μεγανησίου, επιτρέποντας στο χάος και την αταξία να επικρατούν σε αυτά,  με μοναδικά θύματα τους επαγγελματίες ψαράδες και τους εναπομείναντες κατοίκους του.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *