Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Σεπτεμβρίου 2021

Αθώοι δήμαρχος Μεγανησίου και το meganisinews για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης

Για την υπόθεση του “ΜΕΛΙΑ” που εκκρεμούσε από το 2015! Το δημοσίευμα (που μπορείτε να δείτε εδώ)  δεν αναφέρει τίποτα ψευδές αποφάνθηκε  το δικαστήριο κατόπιν  της εισηγήσεως της εισαγγελέως της έδρας!

Η ποινική δίωξη του υπογράφοντα και συντάκτη του άρθρου κ. Γεωργίου Γαβρίλη  για συκοφαντική δυσφήμιση και του δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα για ηθική αυτουργία στο ίδιο αδίκημα  είχε ασκηθεί το 2015 κατόπιν εγκλήσεως  από τον επικεφαλής της παράταξης  “Μεγανήσι μαζί στο μέλλον” τέως δήμαρχο κ. Στάθη Ζαβιτζάνο.

Μετά από τέσσερις αναβολές συζητήθηκε  σήμερα    στο μονομελές ποινικό δικαστήριο Λευκάδας, η εισαγγελέας  διαβάζοντας λεξη-λέξη το επίμαχο άρθρο δεν διαπίστωσε  ψευδής ισχυρισμούς και εισηγήθηκε την αθώωση του συντάκτη κι επομένως εφόσον δεν υφίσταται το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και την απαλλαγή του δημάρχου Μεγανησίου κ. Παύλου Δάγλα. Το δικαστήριο ομόφωνα έκανε αποδεκτή την εισήγηση της εισαγγελέως.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μεγανησίου για την μαρίνα στο Βαθύ (τουριστικό καταφύγιο Βαθέως)

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός ακόμα σκανδάλου, σε πανελλήνιο επίπεδο, με προεκτάσεις και στην Μεγανησιώτικη κοινωνία. Το σκάνδαλο Τσοχατζόπουλου, […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *