Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
1 Φεβρουαρίου 2023

Στο μικροσκόπιο συστηματικών ελέγχων η Λευκάδα μετά από καταγγελίες

Σχετικά με την μή  τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων  σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά λεωφορεία και ημερόπλοια.

Μάλιστα υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα με βίντεο , όπου παίχθηκαν  σε εκπομπή μεγάλου καναλιού κι αναπαράχθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γεγονός που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών.

Ετσι στην Λευκάδα θα βρίσκονται αύριο Παρασκευή  και μεθαύριο Σάββατο υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας  και σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ ,  σε συντονισμό με το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων διενεργεί ελέγχους σε Δήμους σε όλη την επικράτεια με αντικείμενο την ορθή τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του SARS COV 2.

Παράλληλα και ο ΕΟΤ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , βγάζει  από αύριο τρία συνεργεία ελέγχου καταγγελιών στις τουριστικές περιοχές της Λευκάδας και του Μεγανησίου προκειμένου να προβούν σε λειτουργικούς ελέγχους , ιδιαίτερα λόγω Κορωναϊού και εξέταση καταγγελιών τουριστικών καταλυμάτων, τουριστικών λεωφορείων και τουριστικών επιχειρήσεων. Μάλιστα  θα παραμείνουν όλη την επόμενη εβδομάδα και θα έχουν μαζί τους και ανώτερο διοικητικό υπάλληλο για τον καλύτερο συντονισμό και για να υπάρχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, στον Περιφερειακό Σύμβουλο της παράταξης «Επτανησιακή Αναγέννηση», Γερ. Φόρτε, περί ξεχασμένων χωριών και κατοίκων στην Κεφαλονιά

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γεράσιμος Φόρτες, ο οποίος απέχει στην πράξη από όλες τις διαδικασίες αντιμετώπισης των συνεπειών του σεισμού, βρίσκει […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights