Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Προκηρύσσονται οι θέσεις εισπρακτόρων του Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας

Δύο θέσεις εισπρακτόρων για το Μεγανήσι εξάμηνης σύμβασης, οχτώ για την υπόλοιπη Λευκάδα

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας, καθορίστηκαν κατόπιν εισηγήσεως του προέδρου (2) θέσεις ∆Ε Εισπρακτόρων διάρκειας οκτώ (8) µηνών και οκτώ (8) θέσεις ∆Ε Εισπρακτόρων διάρκειας έξι (6) µηνών. Για όλες τις θέσεις είναι απαραίτητη η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισµού Η/Υ.

Οι δύο (2) θέσεις διάρκειας έξι (6) µηνών προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών των λιµένων του Μεγανησίου, ενώ οι υπόλοιπες για τις ανάγκες των λιµένων της Λευκάδας.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι και πέρυσι είχαν καθοριστεί για το Μεγανήσι δύο θέσεις. Εμφανίστηκε μία επιτυχούσα η οποία τελικώς παραιτήθηκε, αφού δεν βρέθηκε διαμέρισμα για την διαμονή της. Έτσι, οι μόνοι που πλήρωσαν πέρυσι λιμενικά τέλη ήταν οι ψαράδες του Μεγανησίου, αφού διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να θεωρήσουν τις άδειες τους και ούτε ένας τουρίστας.

Ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Σπύρος Καρβούνης (ως γνωστόν υπήρξε και υποψήφιος δήμαρχος Μεγανησίου) δήλωσε ότι όλα αυτά θα διορθωθούν, αφού φέτος το ΛΤ προκηρύσσει τις θέσεις αρκετά νωρίτερα κι έχει έρθει σε συνεννόηση με επιχειρηματία ο οποίος προτίθεται να διαθέσει κατάλυμα για τους υπαλλήλους του Λιμενικού Ταμείου στο Μεγανήσι.

Επίσης, όπως ενημερωθήκαμε, διατίθεται ένα σημαντικό κονδύλι για τη βελτίωση των υποδομών των λιμανιών του Μεγανησίου από το Λιμενικό Ταμείο. Ίδωμεν…

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights