Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
30 Σεπτεμβρίου 2022

Φορτηγάκι δώρισε στον δήμο Μεγανησίου, ο Ριμπολόβλεφ

Αποδέχθηκε την δωρεά η Οικονομική Επιτροπή

Με  αίτηση της εταιρείας «Μυκήναι Α.Ε.»  σύμφωνα με την οποία, η εν λόγω εταιρεία προτίθεται να  παραχωρήσει στο Δήμο Μεγανησίου δωρεάν, ένα φορτηγό μάρκας FORD WERKE, τύπος κατασκευής AG 0703, αριθμού πλαισίου: WFOLMBD205W473562 αριθμού κυκλοφορίας: ΙΖΕ 1405, κυβικά 2650 και καύσιμο πετρέλαιο.

Η  δωρεάν παραχώρηση του παραπάνω αναφερόμενου οχήματος, θα συνδράμει στην εξυπηρέτηση των καθημερινών λειτουργικών αναγκών μας και η αποδοχή της  θεωρείται αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.

Η δωρεά θα γίνει σύμφωνα με τις οριζόμενες από τη νομοθεσία κείμενες διατάξεις και σας καλώ να αποφασίσετε σχετικά.   Η  Οικονομική Επιτροπή αφού άκουσε την εισήγηση, τους συμβούλους που πήραν το λόγο και έλαβε υπόψη:  Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν.3852/10  Την από 16-09-2019 αίτηση  της εταιρείας «Μυκήναι Α.Ε»   Την εισήγηση του Προέδρου της  Τις ανάγκες του Δήμου.

Αποφάσισε με ψήφους τέσσερις (4) υπέρ και έναν (1) κατά την αποδοχή δωρεάς φορτηγού αυτοκινήτου από την «Ανώνυμος Εμπορική Εταιρεία Μυκήναι» με τα τεχνικά στοιχεία που αναφέρονται στην εισήγηση.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.