Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Ιουνίου 2023

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις μας για τα “δίδυμα” των υποψηφίων που θα μπουν στο δεύτερο γύρο

Σύμφωνα με την δική μας  πολιτική σφυγμομέτρηση

Σαρανταοχτώ ώρες μας χωρίζουν από το κλείσιμο της κάλπης σε Λευκάδα και Μεγανήσι και μπαίνουμε στον πειρασμό να προβλέψουμε τους διεκδικητές του Β΄ γύρου

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών  φέρονται να καταλήγουν ο νυν Περιφερειάρχης Θοδωρής Γαλιατσάτος και η χρισμένη υποψήφιος της ΝΔ κ. Ρόδη Κράτσα.

Στον δήμο Λευκάδας ο νυν δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής εκ των τελευταίων δεδομένων φαίνεται ν΄αντιμετωπίζει τον Κώστα Γληγόρη(Φλούδα), κατά άλλους  τον κ. Θοδωρή Σολδάτο.

Στο Μεγανήσι παρα τα όσα φημολογούνται Παύλος Δάγλας και Αικατερίνη Καββαδά θα διασταυρώσουν τα πολιτικά τους ξίφη  στον δεύτερο γύρο.

Τώρα όσο αφορά τις ευρωεκλογές η ΝΔ θα αποκτήσει τετοιο προβάδισμα που θα της επιτρέπει να μιλάει για επιτυχία, αλλά παράλληλα θα επιτρέψει και στον ΣΥΡΙΖΑ να θριαμβολογεί ότι κρατήθηκε σε ικανοποιητικό μέγεθος δηλαδή της τάξης 5 με 8 μονάδες.

Αυτά λοιπόν εμείς προβλέπουμε, καλή επιτυχία στους υποψηφίους και είμαστε σίγουροι πως η κοινωνία δεν έχασε το μέτρο με το οποίο επιλέγει τα τελευταία χρόνια τους αιρετούς που θα την διοικήσουν. Την επόμενη Παρασκευή θα τολμήσουμε πρόβλεψη για τους δημάρχους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ξεκινά στο Μεγανήσι η προσπάθεια δημιουργίας μουσικού συνόλου για ενήλικες και παιδιά

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΑΦΙΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Πολιτιστικό Κέντρο Ταφίων Δήμου Μεγανησίου ξεκινάει την προσπάθεια δημιουργίας μουσικού συνόλου. Θα δημιουργηθούν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights