Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση της ΕΓ-ΟΓ Ιόνιος Μεγανήσι ΙΙ: “Προέχει η ασφάλεια των επιβατών”

Προσθέτουμε ακόμα ένα δρομολόγιο στις 11 πμ στα Σπήλια

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα 03-04-2019 προκειμένου να δοθούν αμφότερες διευκρινήσεις στο θέμα προσέγγισης των Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στον λιμένα Βαθέως.

Όπως επισημάνθηκε και διευκρινίστηκε εκατέρωθεν από τις πλοιοκτήτριες εταιρείες , την Δημοτική Αρχή αλλά και το Λιμεναρχείο η ασφάλεια στη θάλασσα και την ξηρά των επιβατών, οχημάτων, σκαφών κτλ είναι κύριο μέλημα όλων των εμπλεκομένων φορέων προκειμένου να αποφευχθούν καταστάσεις που θα είναι δυσάρεστες λόγω της θέσης της ράμπας εντός της Μαρίνας Μεγανησίου και λόγω της μή σωστής πρόβλεψης αποστάσεων κατά τον κατάπλου και απόπλου στη σύμβαση παραχώρησης από τον Δήμο.

Πέρα των ανωτέρω συζητήθηκε η μελλοντική δημιουργία ράμπας εκτός Μαρίνας με δέσμευση του Δημάρχου Μεγανησίου κου Δάγλα να το εξετάσει το συντομότερο.

Από πλευράς της εταιρείας μας που γνωρίζει και αντιλαμβάνεται τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού, είχε ήδη γίνει πρόταση και αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, προστέθηκε ένα επιπλέον δρομολόγιο στον λιμένα Σπήλια Μεγανησίου στις 11:00 π.μ.Θέλουμε οι επιβάτες μας να αντιληφθούν ότι το πρόβλημα δεν είναι τα δρομολόγια αλλά η ασφάλεια τους.

δείτε σχετικά: Η συγκοινωνία είναι ο τρίτος κατά σειρά μεγέθους παράγοντας ανάπτυξης ενός νησιού 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *