Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Οκτωβρίου 2021

Τρίτη ανακοίνωση σφράγισης γνωστού ξενοδοχείου στο Μεγανήσι από τον ΕΟΤ

Επιτέλους σφραγίστε το ή αφήστε τον επιχειρηματία  να δουλέψει. Να τελειώσει αυτή η ιστορία που μόνο δυσφήμιση προκαλεί στο τουριστικό προϊόν το νησιού.

Την Τροποποίηση  της υπ. αρ. ΙΟΝ/1412/ΕΠΙΘ/03.09.2018 Απόφασης Σφράγισης    Ξενοδοχείου   στο Μεγανήσι  Λευκάδας 4 *,  αποφάσισε η Περιφερειακή Διεύθυνση  Τουρισμού Ιονίων Νήσων

2. Η σφράγιση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10.04.2019  και ώρα 14.30 μ.μ  από τα μέλη της αρμόδιας    επιτροπής της   Π.Υ.Τ Ιονίων Νήσων.
3. Η επιχείρηση είναι δέσμια και οφείλει μέχρι την σφράγιση του Ξενοδοχείου να μεριμνήσει για την ομαλή μεταφορά των πελατών της σε άλλο τουριστικό κατάλυμα.

4. Η σφράγιση θα υλοποιηθεί  με ανάρτηση στην κεντρική  είσοδο του ξενοδοχείου  της απόφασης σφράγισης, καθώς και με περιτύλιξη αλυσίδας με λουκέτο.

5. Το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου, Βλυχό Λευκάδας,  εις το οποίο κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται για την     διάθεση  Αστυνομικού Υπαλλήλου ως συμπράξαντα καθώς   και για την   επιτήρηση .

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Δήλωση σοκ από τον Αντιδήμαρχο Λευκάδας: “Η δημοτική αρχή δεν έχει παραλάβει επίσημα τον βιολογικό στον πρ. Δήμο Ελλομένου. Έχουν εντοπιστεί ατέλειες”

Αυτό απάντησε απευθυνόμενος  προς το Δημοτικό Συμβούλιο σε καταγγελία  των κατοίκων της περιοχής ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Προς α)τον Εισαγγελέα Περιβάλλοντος β)τον Εισαγγελέα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *