Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ελένη κάνει ξανά αναφορά στο Μεγανήσι, λέγοντας “πικρές” αλήθειες

Εκ “περιτροπής”  η λειτουργία του νησιού. Έξι μήνες το καλοκαίρι και τον Χειμώνα “λουκέτο”

“Ηχηρό” καμπανάκι η  διαπίστωση της αγαπημένης παρουσιάστριας  ότι  το νησί ερημώνει κατά τους μήνες όπου δεν υπάρχει τουριστική σεζόν. Η “προσωρινή”  μετακόμιση που προέκυψε ως αναγκαιότητα κυρίως νέων οικογενειών οδηγεί  με μαθηματική ακρίβεια  στο μαρασμό και την εγκατάλειψη . Καθιστούν μη λειτουργικό τον δήμο και τις κοινωνικές δομές που έχουν να κάνουν με την υγεία, την παιδεία ,την πρόνοια και τον πολιτισμό.

Το πρόβλημα είναι σοβαρό , αλλά διαπιστωμένα δεν έχει φτάσει ποτέ ως θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο. Η προφανής  διαπίστωση της Ελένης Μενεγάκη από αποστάσεως και δια τηλεοράσεως,  δεν υπέπεσε στην αντίληψη των εκλεγμένων αιρετών ή καλύτερα επιμελώς κρύφτηκε “κάτω απ΄το χαλάκι”.

Το ότι όμως δεν συζητάς κάποιο σοβαρό θέμα, δεν σημαίνει  ότι το έλυσες και πολύ περισσότερο ότι δεν υπάρχει. Είναι εκεί ,  ανοίγει “τρύπα” και σε περιμένει στην γωνία, ωσότου  η ματαιοδοξία σου σε οδηγήσει να περάσεις με “δεμένα” μάτια από πάνω της!

Πληροφοριακά πάντως προς διοικούντες και αναγνώστες  έχουμε να προσθέσουμε ένα εξίσου ανησυχητικό στοιχείο, τσεκαρισμένο ως προς την εγκυρότητά του. Η “πρώτη γενιά”  επενδυτών  στο Μεγανήσι διαφόρων εθνικοτήτων, δεν κράτησε ούτε μια πενταετία στην ιδιοκτησία τους τ΄ ακίνητα παρότι αρχικώς επιθυμούσαν να τα χρησιμοποιήσουν ως  μόνιμη κατοικία. Τα πούλησαν με μεγάλη ευκολία  σε πολλές περιπτώσεις και με ζημιές.

Γι ακούστε εδώ την Ελένη μας, την οποία ευχαριστούμε θερμά που μας διαφημίζει:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πύραυλοι στην Πολωνία: Ουκρανικοί, αλλά η Ρωσία φταίει που κατευθύνθηκαν δυτικά αντί ανατολικά! Ένας ψυχίατρος ή ο Julian Assange θα ήταν χρήσιμος;

Πώς γίνεται όχι ένας, αλλά δύο αντιαεροπορικοί πύραυλοι να καταλήγουν σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη της προέλευσης των βαλλιστικών πυραύλων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights