Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Ανανέωση λαϊκής εντολής διεκδικεί ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας

Φίλες και φίλοι Μεγανησιώτες,
Πριν από 5 χρόνια ξεκινήσαμε μαζί μια μεγάλη προσπάθεια να κάνουμε το Μεγανήσι μας καλύτερο. Ζητήσαμε τη στήριξη σας με καθαρές δεσμεύσεις και καθαρή ματιά καιτην υπόσχεση ότι δεν θα σας διαψεύσουμε. Σε αυτή την πρώτη μας θητεία, υλοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προεκλογικού μας προγράμματος, με παρεμβάσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το νησί μας.
.
Δόθηκε προτεραιότητα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας. Και σε πολύ μεγάλο βαθμό το πετύχαμε. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας λειτουργούν πλέον καλύτερα, ενώ η διαφάνεια και αξιοκρατία χαρακτήρισαν κάθε δράση μας, ακόμα και όταν χρειάστηκε να συγκρουστούμε με
κατεστημένα και νοοτροπίες του παρελθόντος.
.
Πετύχαμε να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα αλλά και να δρομολογήσουμε τις λύσεις σε άλλα.
Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Για να ολοκληρωθούν τα έργαυποδομής που έχουμε ξεκινήσει. Για να λειτουργήσουν σωστά και να συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας και στην ανάπτυξη του νησιού μας.
.
Για να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να διεκδικούμε. Για αυτό και θα είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Μεγανησίου, ζητώντας και πάλι τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.
.
Στην προσπάθειά μου θα έχω δίπλα μου καταξιωμένους συμπολίτες μας, από όλες τις κοινωνικές ομάδες, που θα συνδράμουν με δημιουργικό τρόπο στην Ανανέωση της Δημοτικής Παράταξης «ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΜΕ ΌΡΑΜΑ». Με τις ίδιες πάντα αρχές: την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. Την ανεξαρτησία μας από κομματικές ταμπέλες. Τη χρηστή διοίκηση. Τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και κυρίως την αποτελεσματικότητα.
.
Δέσμευσή μας είναι να δίνουμε κάθε μέρα τη μάχη της δημιουργίας και της διεκδίκησης. Και στόχος μας να φτιάξουμε μαζί ένα σύγχρονο Δήμο. Να αναδείξουμε κάθε πτυχή του τόπου μας. Να συνεχίζουμε να χτίζουμε το αύριο σε γερά θεμέλια. Να μη γυρίσουμε στο παρελθόν, το οποίο όσο και να φτιασιδωθεί, πάντα αφήνει τα σημάδια του νωπά κι ευτυχώς αναγνωρίσιμα.
.
Φίλες και φίλοι Μεγανησιώτες,
.
Στην προσπάθειά μας δεν περισσεύει κανείς. Αντίθετα, χρειάζεται όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις, τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητές μας. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, και όπως κάθε οικογένεια έχουμε τις καλές και τις λιγότερο καλές στιγμές μας. Αυτό είναι, όμως, που μας δένει και μας δυναμώνει κι ο δεσμός αυτός γίνεται άρρηκτος.
.
Το χρονικό διάστημα έως τις δημοτικές εκλογές είναι για εμάς μήνες υλοποίησης δημοτικού έργου. Οι συνεργάτες μου κι εγώ δεν προτιθέμεθα να αναλωθούμε σε άγονους διαπληκτισμούς με οποιονδήποτε. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη και στο έργο μας και στην κρίση των συνδημοτών μας.
.
Και είμαστε βέβαιοι ότι θα στηρίξουν και πάλι μια Δημοτική Αρχή με γνώσεις, εργατικότητα και κυρίως δυνατότητα να μάχεται και να διεκδικεί. Ζητάμε και πάλι τη στήριξή σας. Και σας καλούμε να ενώσουμε την αγάπη μας για τον τόπο μας για να πετύχουμε ακόμη περισσότερους στόχους. Να του δώσουμε μεγαλύτερη πνοή. Να κάνουμε το Μεγανήσι μας κάθε μέρα καλύτερο.
.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»
ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΛΑΣ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης στο Κατωμέρι Μεγανησίου

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα κλοπής από πλανόδιους Αθίγγανους που πουλούσαν φρούτα έπεσε ηλικιωμένη γυναίκα στο Κατωμέρι, όταν ζήτησε από τον δράστη να της μεταφέρει τα φρούτα στην οικία της και να πληρωθεί.

Ο δράστης, που δεν έχασε την ευκαιρία, άρπαξε το ποσό το 1700 ευρώ από την κρύπτη της ηλικιωμένης κι εξαφανίστηκε.

Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε γρήγορα την κλοπή και ειδοποίησε τα παιδιά της, που με την σειρά τους ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας και ο δράστης συνελήφθη την ώρα της αποβίβασης από το ferry-boat.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights