Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Ιανουαρίου 2023

Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης ΠΙΝ: Ελλιπής έως καθόλου η χρηματοδότηση έργων σε Μεγανήσι, Κάλαμο και Καστό

Πληρώνουν ακριβά την μη αντιπροσώπευσή τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο σημαντικό ζήτημα αντιπροσώπευσης στα Περιφερειακά Συμβούλια όλων των μικρών νησιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων .  Δυστυχώς και ο “Κλεισθένης”  είναι καταδικασμένος ν΄αποτύχει ως μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση αφού δεν κατάφερε να την εκσυγχρονίσει   και να την εκδημοκρατίσει προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Στην δημοσιότητα έδωσε λοιπόν η ΠΙΝ την αναθεώρηση του Τροποποιημένου Σχεδίου Δράσης για το 2019, στο οποίο δεν υπάρχουν έργα που ν΄αφορούν το νησί μας  πλην εκείνων που  το Μεγανήσι αποτελεί  δεύτερο ή και πέμπτο συνθετικό συνολικής δαπάνης ενός διανησιωτικού έργου.

Κι επειδή μας αρέσει να μιλάμε με στοιχεία ιδού το έγγραφο δείτε το εδώ

Τώρα εκεί στον δήμο που έχετε τις επιστολές “πρόχειρες”, όταν πρόκειται να “συνετίσετε” τους “άτακτους” συμβούλους, συντάξτε μια επιστολή διαμαρτυρίας (όχι σαν εκείνη που δεν συντάξατε προς το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για την γραμμή Καστός-Κάλαμος-Νυδρί) προς τη Περιφέρεια.

Επίσης εμφανιστείτε πλέον οι παρατάξεις που διεκδικείτε το “στέμμα” και φέρτε το στο δημοτικό συμβούλιο σαν θέμα. Πάρτε θέση επιτέλους στα σοβαρά ζητήματα του δήμου που φιλοδοξείτε να διοικήσετε.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights