Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Ιανουαρίου 2021

Έκλεψε την καρδιά της Ελένης το Μεγανήσι

Κάνουμε ωραίο  cheese-cake με φράουλες!

Ενθουσιασμένη από το Μεγανήσι δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η Ελένη Μενεγάκη. Όταν κάθε τόσο της δίνεται η ευκαιρία μιλά με τα καλύτερα λόγια για το νησί μας και την φιλοξενία του.

Εντυπωσιασμένη από το φυσικό περιβάλλον  από την πρώτη κιόλας στιγμή αναζήτησε οικόπεδο  για να κατασκευάσει το δικό της εξοχικό. Βέβαια οι συζητήσεις δεν ευοδώθηκαν με την επιθυμητή  συμφωνία, αφού το τίμημα που ζητήθηκε ήταν τσουχτερό, ωστόσο η αναζήτηση συνεχίζεται.

Εσχάτως λοιπόν η Ελένη αναφέρθηκε και πάλι στο Μεγανήσι, αυτή την φορά αναφερόμενη στην υπέροχη συνταγή cheese-cake με φράουλες που της έδωσαν στο νησί μας. Εμείς την ευχαριστούμε για τα καλά της λόγια και την περιμένουμε και φέτος να την φιλοξενήσουμε.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εκλογές 17 Ιουνίου 2012 στο Μεγανήσι – Τα Εκλογικά Καταστήματα και η κατανομή των εκλογέων

Καθορισμός Εκλογικών Τμημάτων και Καταστημάτων ψηφοφορίας Νομού Λευκάδος για τις Γενικές Βουλευτικές Εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012: Καθορίζουμε τα Εκλογικά […]

Έκκληση για αίμα

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΙΜΑ  Ο πατέρας μου λόγω μεγάλου χειρουργείου που έκανε χρειάστηκε αρκετές φιάλες αίμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει τα στοιχεία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *